بازدید از مرکز نگهداری معلولین به مناسبت هفته سلامت

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۳ کد : ۲۸۲۹ اخبار تصویری اخبار واحد
همزمان با ششمین روز هفته سلامت ریاست و مسئولین دانشکده علوم پزشکی خلخال از مرکز نگهداری معلولین خلخال دیدار نمودند.
بازدید از مرکز نگهداری معلولین به مناسبت هفته سلامت

در ششمین روز هفته سلامت از مرکز نگهداری معلولین خلخال به مناسبت هفته سلامت بازدید و از نزدیک از فعالیت پرسنل زحمت کش این مرکز قدردانی گردید‌.دکتر شکارچی ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال فرمودند مرکز نگهداری معلولین بیشتر فعالیتش در حوزه بهبود کیفیت زندگی معلولین و کمک به سلامت فرد و‌خانواده واجتماع است . مجموعه دانشکده علوم پزشکی در خصوص همکاری و همیاری این واحد اعلام آمادگی نموده کما فی السابق یاری گر این عزیزان خواهد بود.از هیات امنا ومدیر عامل و مدیر مرکز واز حمایت های ریاست اداره بهزیستی تشکر نموده کار این عزیزان را بسیار ارزشمند و دارای اجر اخروی بر شمرده از قسمت های مختلف و نحوه ارائه خدمات بازدید نمودند.