پیام تبریک آقای دکتر اسماعیل صالحی به مناسبت روز پرستار

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۲:۲۹ کد : ۳۴۰۴ اخبار واحد
به مناسبت فرارسیدن ، ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ،دکتر اسماعیل صالحی معاون محترم درمان دانشکده و رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

بسمه تعالی

پرستار واژه ای است به گستره مهربانی ، عطوفت و مظهر پایبندی به خصایص والای انسانی که در شرایط سخت و طاقت فرسا با آرامشی وصف ناپذیر،روح امید و زندگی را به بیماران هدیه می دهد .
پرستارانی که با مهربانی و مراقبت به همراه دانش ، معرفت ، تجربه و مهارت برای پرستاری از بیماران از هیچ تلاشی فرو گذار نیستند.
اینجانب بر خود وظیفه می دانم از زحمات شبانه روزی شما فرشتگان نجات بیماران تشکر و قدردانی نموده و خجسته میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان توفیق روزافزون شما را مسئلت می نمایم.