تقدیر سرپرست دانشکده از تلاش شبانه روزی پرسنل زیر مجموعه در ایام تعطیلات نوروز

۱۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۷ کد : ۲۷۷۹ خبر تصویری اخبار واحد
سرپرست دانشکده علوم پزشکی خلخال با صدور پیامی از تلاش شبانه روزی پرسنل این دانشکده در ایام نوروز سال ۱۳۹۷ تقدیر کرد.
تقدیر سرپرست دانشکده از تلاش شبانه روزی پرسنل زیر مجموعه در ایام تعطیلات نوروز

بسمه تعالی
با افتخار تلاش و‌کوشش تک تک شما همکاران و فعالان عرصه سلامت که خالصانه با ایثار و فداکاری، بهترین ایام خویش در تعطیلات نوروزی را صرف ارائه خدمت به همشهریان و هموطنان گرامی نمودید قابل تقدیر و ستایش است و این مهم با تلاش بی وقفه و پیوسته خانواده بزرگ عرصه سلامت از خانه های بهداشت واقع در دورترین نقاط شهرستان تا مراکز خدمات جامع سلامت ، پایگاه های اورژانس 115، مراکز آموزشی و درمانی، کلینیک تخصصی و ... بدست آمده است.
اینجانب ضمن تبریک مجدد سال نو و آرزوی سالی سرشار از سلامت، کامیابی و موفقیت از درگاه خداوند متعال، از تلاش خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی خلخال بخصوص معاونین، مدیران، پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، کارشناسان و کارکنان خدوم دانشکده که با تلاش شبانه روزی نقش مهمی در تامین سلامت مسافرین و همشهریان عزیز داشتند، صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم.

دکتر علی اکبر شکارچی
سرپرست دانشکده علوم پزشکی خلخال