نشست مشترک با وزیر محترم بهداشت و درمان

۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۴ کد : ۲۷۹۶ خبر تصویری اخبار واحد
نشست مشترک آقای دکتر خالقی نماینده محترم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی و آقای دکتر شکارچی سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال با وزیر محترم بهداشت و درمان

✅  در  این دیدار ، وزیر بهداشت دستور داد تمام ۴۲ نفر از کارکنانی که با پست سازمانی بیمارستان خلخال در شهرهای دیگر مامور به خدمت هستند،هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند تا بیمارستان خلخال بتواند با جذب نیروهای جایگزین و متخصص ، خدمات بهتری به مراجعه‌کنندگان ارائه کند.

✅ دکتر خالقی در دیدار امروز با دکتر قاضی‌زاده هاشمی گفت: ۶۱ نفر از نیروهایی که در بیمارستان خلخال استخدام شده‌اند با پست سازمانی این بیمارستان در شهرهای دیگر مشغول خدمت هستند. اینک با وجود مکاتبات و مذاکرات پیشین ، پس از گذشت یک سال ۱۹ نفر از آنان پست سازمانی خود را خالی کرده‌اند.

✅ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: هنوز ۴۲ نفر از این نیروها تعیین تکلیف نشده‌اند و به دلیل خالی نبودن پست‌های سازمانی ، جذب نیروی جایگزین در بیمارستان دچار مشکل است که همین امر موجب فشار بیش از حد به کارکنان زحمتکش بیمارستان و کاهش کیفیت خدمات و نارضایتی شهروندان شده است.

✅ نماینده خلخال و کوثر همچنین خواستار ارائه مجوز بکارگیری پنج نفر پزشک متخصص و عمومی و ۱۵ نفر نیروی خدماتی برای دانشکده علوم پزشکی خلخال و واحدهای تابعه آن شد.

✅ تامین اعتبار برای توسعه اورژانس بیمارستان ، تخفیف بیست درصدی پرداختی دانشکده برای خرید تجهیزات پزشکی ، اختصاص یک دستگاه ماموگرافی دیجیتال که در سفر به خلخال وعده داده شده بود و یک دستگاه سونوگرافی برای کلینیک تخصصی دانشکده از دیگر خواسته‌های دکتر خالقی بود که وزیر بهداشت دستور مساعدت درباره همه آنها را صادر کرد.