سم پاشی کامل منازل خیابان علم الهدی ۶

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۸:۲۴ کد : ۲۹۰۸ خبر تصویری اخبار واحد
سم پاشی کامل منازل خیابان علم الهدی ۶ شهر خلخال توسط گروه بهداشت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی خلخال در تاریخ ۹۷.۴.۱۹

بنا به گزارش جناب آقای مهندس علی ملکی رئیس گروه بهداشت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی خلخال چند روزی بود که اهالی محترم  خیابان مذکور از نفوذ حشرات ریزی و به تعداد خیلی زیاداز کوه هم جوار به منازل خود شاکی بودند و آسایش مردم منطقه کاملا بهم خورده بود این عملیات سم پاشی صورت گرفت ضمنا اضافه میشود تا کامل ریشه کن شدن حشرات مذکور از نوع کولومبولا از حاشیه وکوه هم جوار منازل مردم همت ادارات منابع طبیعی ،دامپزشکی،جهاد کشاورزی و اداره محیط زیست خلخال را می طلبد و از پیگیری فرمانداری محترم ،اهالی وهمکاری اهالی محترم خیابان مذکور در سم پاشی منازل خود و مخصوصا از شرکت گروه مهندسی سمپاشی صحت سرای آویژه اردبیل تشکر وقدردانی میشود.

( ۲ )