همایش شیر مادر

۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۹۲۶ خبر تصویری اخبار واحد
همایش شیر مادر به مناسبت بزرگداشت هفته جهانی شیر مادر
همایش شیر مادر

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال همایش شیر مادر به مناسبت بزرگداشت هفته جهانی شیر مادر در تاریخ 97/05/16با حضور ریاست محترم دانشکده  علوم پزشکی خلخال (جناب آقای دکتر شکارچی ) توسط  واحد سلامت و جمعیت خانواده و با حضور مادران باردار و شیرده و نیز رابطین محترم بهداشتی و کارکنان دانشکده در محل سالن جلسات دانشکده  برگزار گردید.
در ابتدای همایش  ریاست محترم دانشکده مطالبی در مورد فواید شیر مادر به لحاظ پاتولوژیک وتاثیر آن برسلامت نوزادان  بیان نمودند . در ادامه خانم سلمانی از هیات علمی دانشکده مطالبی را درباره نحوه شیردهی نوزادان ارائه و همچنین  حاج آقا محسنی (استادحوزه )درخصوص آداب مذهبی شیردهی وتاثیر آن برتربیت کودکان سخنرانی نمودند. سپس برنامه  زیبای لالایی محلی  توسط گروهی از مادران اجرا ودر  در انتهای همایش برنامه موسیقی زنده اجرا گردید و پایان جلسه از تعدادی از مادران شیرده شاغل در دانشکده ومادران شیرده مراکز بهداشتی تقدیر بعمل آمد.