برگزاری مراسم به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس

۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۲۰:۱۱ کد : ۲۹۹۶ خبر تصویری اخبار واحد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس برنامه های نشست روشنگری سیاسی وبصیرتی،تجلیل ازخانواد ه های معظم شهدای شاغل دردانشکده علوم پزشکی ونمایشگاه عکس دفاع مقدس درسالن جلسات دانشکده مورخ۹۷/۷/۳ توسط روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی وبسیج جامعه پزشکی برگزارگردید.
برگزاری مراسم به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس

درابتدای این مراسم معاونت محترم بهداشتی دانشکده(مهندس اعتبار) باگرامیداشت یاد شهدا و 8 سال دفاع مقدس به فرمانده محترم سپاه خلخال ومدعوین جلسه خیرمقدم گفتند.
درادامه برنامه ها جناب سرهنگ عطایی فرمانده محترم سپاه خلخال با یادآوری رشادت ها وایثارگری های رزمندگان در8 سال دفاع مقدس افزودند بافرهنگ بسیجی و برادری ملت بزرگ ایران دردفاع مقدس توانستند به پیروزی برسند.
درادامه ایشان با اشاره به پیشرفت های علمی وموشکی نظام مقدس جمهوری اسلامی خواستار نهادینه شدن فرهنگ ما می توانیم درتمام عرصه های جامعه شدند.ایشان افزودند باید با ترویج فرهنگ ایثاروشهادت درفضای مجازی ورسانه ها این فرهنگ به درستی به نسل های آینده انتقال یابد .

( ۱ )