برگزاری همایش روز جهانی قلب با شعار هم پیمان برای سلامت قلب

۰۸ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۹۹۸ خبر تصویری اخبار واحد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی با هدف گرامیداشت روز هفتم مهر روز جهانی قلب همایش روز جهانی قلب با شعار هم پیمان برای سلامت قلب در سالن جلسات دانشکده برگزار شد.
برگزاری  همایش روز جهانی قلب با شعار هم پیمان برای سلامت قلب

این همایش توسط  واحد پیشگیری از بیماری های معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی با حضور جمع کثیری از مردم خلخال ، بهورزان ، مراقبین سلامت ، پزشکان و پرسنل دانشکده  علوم پزشکی خلخال و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و سفیران سلامت ادارات و سازمان های دولتی  برگزار شد.
دراین همایش  معاونت محترم بهداشتی دانشکده(آقای ایرج اعتبار ) در سخنانی ضمن تشریح وضعیت بیماری های  قلبی شهرستان خلخال یک از سه عامل مهم مرگ میر در جهان و کشور و شهرستان خلخال را مرگ در اثر بیماری های قلبی عنوان و راه های پیشگیری از این بیماری برای جمع حاضر بازگو کرد.
ایشان بیش از 58 درصد مرگ میر در خلخال را در سال 1396 مربوط به بیماری های قلبی دانست و افزود:  اولویت اصلی و نگاه دانشکده علوم پزشکی  به پیشگیری در زمینه بیماری های غیر واگیر در روستاها و شهرهاست که این وظایف در روستاها بر عهده بهورزان و شهرها به عهده مراقبین سلامت هست.

همچنین ایشان تنها راه موفقیت در کنترل  بیماری های غیر واگیر را روند خوب مبارزه با بیماری ها و پایش و تست غربالگری در شهرستان دانست  و گفت : در این طرح 79 درصد جامعه هدف شهرستان خلخال مورد تست غربالگری قرار گرفته که  برای 57 درصد آنان کارت سلامت صادر شده است .
در ادامه برنامه  دکتر فردین صالحزاده متخصص قلب و عروق به تشریح بیماری قلبی و راه های پیشگیری از آن در جامعه پرداخت .
همچنین با حضورمسئولین شهرستان ومدیران دانشکده  در پایان این همایش به  5 نفر ازشرکت کنندگان درهمایش
و 5 نفر از فرزندان پرسنل دانشکده علوم پزشکی که در جشنواره نقاشی قلب بعنوان برتر انتخاب شده بودند تجلیل به عمل آمد .

( ۱ )