بازدید نماینده محترم مردم خلخال وکوثر درمجلس شورای اسلامی از معاونت آموزشی دانشکده

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۰ کد : ۳۰۱۱ اخبار واحد اخبار جلسات و نشست ها
جناب آقای دکترخالقی نماینده مردم خلخال وکوثر درمجلس شورای اسلامی در مورخ ۹۷/۰۷/۲۲ از معاونت آموزشی دانشکده بازدید نمودند .

ایشان در این بازدید با اعضای هیئت علمی ونمایندگان پرسنل دردفتر مدیریت آموزشی دانشکده علوم پزشکی دیدار داشته و افزودند: با اشاره به روند پیگیری های انجام گرفته توسط  ایشان و ریاست دانشکده (دکترشکارچی )دراستقلال وافزایش بودجه دانشکده  خواستار همکاری اعضای هیئت علمی در ارتقای   فرهنگی وعلمی دانشکده شدند .ایشان ضمن گفتگوی صمیمانه با اعضای هیئت علمی دانشکده نسبت به پیگیری مسائل ازطریق وزارت بهداشت  وسازمان برنامه وبودجه قول مساعد دادند. دراین جلسه مدیریت آموزشی دانشکده با خیر مقدم گویی به نماینده محترم مردم خلخال وکوثر درمجلس شورای اسلامی ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته درخصوص توسعه دانشکده  افزود : با  خرید 2800 جلد کتاب چاپی و8000جلد کتاب الکترونیک وراه اندازی سالن مطالعه برادران وخواهران و بازسازی وتجهیز حدود 420مترمربع از ساختمان دانشکده سرانه آموزشی این  دانشکده از14.1به14.7مترمربع افزایش  یافته است. ایشان تاکید کرد :دانشکده علوم پزشکی با تجهیز دوآزمایشگاه پیشرفته شیمی ومیکروبیولوژی با تجهیزات پیشرفته به مبلغ 18میلیارد ریال  جهت تحقیقات علمی وپژوهشی اساتید ودانشجویان  اقدام نموده و آزمایشگاه این دانشکده ازمجهزترین  آزمایشگاه های دانشکده های علوم پزشکی درشمالغرب می باشد  .مدیریت آموزشی دانشکده افزود : دانشکده علوم پزشکی   برای اخذ مجوز رشته های جدید (تغذیه وفناوری اطلاعات سلامت) ومعرفی چهار نفر ازاساتید به کمیته جذب اعضای  هیئت علمی اقدام  نموده ونسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو دراین دانشکده عدد19.2بوده وبا شاخص های آموزش عالی کشوری منطبق می باشد.
درادامه نماینده محترم مردم خلخال وکوثر درمجلس شورای اسلامی  به همراه مدیریت آموزشی واعضای هیئت علمی از کلاس های درسی وآزمایشگاه وکتابخانه وسلف سرویس دانشکده بازدید نموده ودرجریان روند توسعه وتجهیز دانشکده قرار گرفتند.

( ۱ )