دیدار امام جمعه محترم شهرستان با ریاست دانشکده

۰۶ آذر ۱۳۹۷ | ۲۱:۲۱ کد : ۳۰۸۴ اخبار واحد اخبار جلسات و نشست ها
بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده در تاریخ ۹۷/۰۹/۰۶جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین اسدی(امام جمعه محترم خلخال ) باحضوردردفترریاست محترم دانشکده (دکترشکارچی ) با ایشان دیدارکردند.
دیدار امام جمعه محترم شهرستان با ریاست دانشکده

درجریان این بازدیدامام جمعه محترم  از دانشکده  علوم پزشکی خلخال که اعضای دفترامام جمعه  محترم ومدیران ومعاونین دانشکده  نیزحضورداشتند  ایشان درنشستی در دفتر ریاست دانشکده شرکت نموده ودرجریان مسائل ومشکلات حوزه کاری  این دانشکده قرارگرفتند.درابتدای  این نشست ریاست محترم دانشکده (دکترشکارچی) ضمن عرض خیر مقدم به امام جمعه محترم و هیئت همراه  گزارشی درخصوص خدمات  ارزشمند این  دانشکده درطرح تحول سلامت به شهروندان وپیگیری ها واقدامات بعمل آمده درجذب 18نفرپزشک متخصص جدید  ، توسعه تجهیزات و امکانات مرکز آموزشی و درمانی امام خمینی (ره) ، توسعه امکانات آموزشی و اخذ مجوز برای جذب هیئت علمی  و رشته های جدید دردانشکده واقدامات توسعه ای در قالب برنامه سندنقشه درمان 1404 ارائه نمودند.امام جمعه محترم نیز با تقدیر و قدردانی از خدمات  سلامت انجام گرفته  دراین دانشکده واقدامات توسعه ای در دوره مدیریت دکتر شکارچی  برای ریاست وکارکنان دانشکده آرزوی موفقیت وسلامتی نموده وبرای همیاری درحل وفصل مشکلات قول مساعددادند.