اعمال قانون فروش مواد غذایی فاقد شناسه بهداشتی در شهرستان خلخال

۰۶ آذر ۱۳۹۷ | ۲۱:۲۹ کد : ۳۰۸۵ خبر تصویری اخبار واحد
رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی خلخال از اعمال قانون فروش مواد غذایی فاقد شناسه بهداشتی در این شهرستان خبرداد.
اعمال قانون فروش مواد غذایی فاقد شناسه بهداشتی در شهرستان خلخال

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال سایت خبری  خلخالیم به نقل از ایرنا ، دکتر علی اکبر شکارچی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی خلخال افزود: فروش و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و فاقد شناسه بهداشتی در بسته بندی های کارگاهی ، کارخانه ای و یا خانگی تهیه شده از محصولات بومی منطقه مستلزم دریافت گواهی شناسه بهداشتی از معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی و درج آن بر روی کالا و مواد غذایی است.
او گفت: سه کارگاه بسته بندی عسل در این شهرستان گواهی بهداشتی گرفته اند و عسل تولیدی سایر کارگاه های بسته بندی عسل شهرستان نیز بزودی گواهی خواهند گرفت.
وی اظهار داشت: تبلیغات مواد غذایی فاقد شناسه بهداشتی در بنرها و بیلبردهای تبلیغاتی شهر از طرف شهرداری ممنوع بوده و تبلیغات در این زمینه نیز با صدور گواهی لازم از سوی معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی خلخال ممکن است.
شکارچی افزود: با توجه به گزارش اداره محیط زیست مبنی بر افزایش کدورت آب خروجی از تصفیه خانه فاضلاب خلخال در منطقه علی آباد و احتمال آلودگی آب رودخانه هروچای واقع در پایین دست این تصفیه خانه ، شرکت آب و فاضلاب شهری باید نسبت به تعمیر و تعویض پمپ های هوا دهی تصفیه خانه و رفع مشکل کدورت آب خروجی اقدام کند.
او همچنین با اشاره به ادامه روند خشکسالی و افزایش مشکل کمبود آب آشامیدنی در برخی از روستاهای کم آب شهرستان گفت: تعدادی از روستاها در طول شبانه روز یک تا سه ساعت آب آشامیدنی دارند و این امر لزوم افزایش نظارت شرکت آب و فاضلاب روستایی برای کنترل کیفی آب از نظر آلودگی و کلر زنی مستمر را ضروی کرده است.
فرماندار خلخال نیز در این جلسه با تاکید بر اجرای مصوبات جلسات این شورا و رفع نقص تصفیه خانه فاضلاب شهری گفت: برخی از مشکلات بهداشتی ناشی از بی توجهی مسئولان به وظایف ذاتی خود است.
فریدون بابایی افزود: در حالی که مشکل محل دفن زباله های شهر خلخال از سال 1371 در جلسات شورای بهداشت به دفعات تکرار شده اداره محیط زیست به گسترش مناطق مسکونی در مجاورت این محل و احداث بیمارستان شهر بی توجهی کرده است.
او با بیان اینکه قدرت بازدارندگی اداره محیط زیست تنها برای توقف کار و محدودیت کارگاه های کوچک اقتصادی و اشتغال زا در این شهرستان خلاصه شده، اظهار داشت: رسانه ای کردن مشکل پسماند شهری خلخال از سوی این اداره در حالی که خود در این زمینه کوتاهی کرده ، کار درستی نیست.