تشکیل اولین کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشکده علوم پزشکی خلخال

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۶ کد : ۳۰۹۶ اخبار واحد اخبار جلسات و نشست ها
به گزارش روابط عمومی دانشکده در تاریخ ۱۲-۰۹-۹۷ اولین جلسه کارگروه پیشگیری ازآسیب های اجتماعی با شرکت نمایندگان ادارت به ریاست دکتر شکارچی درسالن جلسات دانشکده تشکیل گردید.
تشکیل اولین کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشکده علوم پزشکی خلخال

ریاست محترم  دانشکده علوم پزشکی درابتدای جلسه با اشاره به سیاست وزارت بهداشت برای اجتماعی نمودن سلامت اظهار داشتند: مطابق  اطلاعات آماری دریک سیستم ایده آل تقریبا20درصد مسائل بهداشتی درحوزه کاری نهادهای دولتی وحاکمیتی بوده و80درصد هم مربوط به ابعاد اجتماعی سلامت است. دکترشکارچی افزود: اصلاح فرهنگ جامعه و الگوهای تغذیه درجامعه وخانواده هادر تامین سلامت  (جسمانی ،  روانی واجتماعی )مردم وکاهش هزینه بیماری های غیر واگیر شایع درجامعه ، بویژه بیماری های ناشی از الگوهای نادرست تغذیه (قلبی -  عروقی ،  سکته ها و فشارخون )که بیشترین بارهزینه ای را بر سیستم بهداشتی کشوردارد بسیار مفید واثرگذار است.رییس دانشکده اظهارداشتند:آسیب های اجتماعی ،  بویژه اعتیاد علاوه بربیماری های جسمانی وروانی هزینه های زیادی رابرای درمان بیماری های حاصل ازاعتیاد ، بویژه هپاتیت و ایدز بر سیستم بهداشتی تحمیل می نماید. ایشان از اعضای کارگروه  خواستند با همکاری وهماهنگی وکارتیمی برای پیشگیری وکاهش آسیب های اجتماعی گام های موثرتری بردارند.
درپایان این جلسه تصمیماتی  به شرح ذیل مقرر گردید :
1-تشکیل کارگروه ویژه برای هر آسیب اجتماعی
2-شناسایی محلات آسیب پذیر وپرخطر برای هر آسیب اجتماعی
3- تدوین برنامه کوتاه مدت وبلندمدت توسط کارگروه ها
4-بومی سازی کارگروه ها باتوجه به شرایط ویژه شهرستان وحرکت بسمت اجرای برنامه ها وگزارش اقدامات انجام گرفته درجلسات بعدی