برگزاری مراسم به مناسبت روز دانشجو

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۹ کد : ۳۱۰۲ اخبار واحد اخبار جلسات و نشست ها
بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده در تاریخ ۹۷/۰۹/۱۷ مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال (دکتر علی اکبر شکارچی)مدیران ، کارکنان، اساتید ودانشجویان دانشکده علوم پزشکی درسالن آمفی تئاتر ارشاد اسلامی برگزار گردید.
برگزاری مراسم به مناسبت روز دانشجو

در این مراسم ریاست دانشکده در ابتدای جلسه باتبریک روز دانشجوبه اساتید ودانشجویان و با اشاره به سوابق مبارزاتی وانقلابی جریان دانشجویی باگرامیداشت یادو خاطره شهدای روز دانشجو(مهدی شریعت رضوی ، احمد قندچی ومصطفی بزرگ نیا)تاکید کردند:جریان دانشجویی باحرکت به سمت تولید علم راه نفوذ استکبارجهانی ازطریق فقرعلمی را مسدود نماید.
ایشان حرکت به سمت عدالتخواهی را از اهداف مهم جریان دانشجویی دانسته و اظهارداشتند: جریان دانشجویی باید مطالبه گر و آرمان خواه بوده و به هیچ جریان سیاسی وابسته نبوده و با پرسشگری ازمسئولان در راستای استقلال طلبی وعدالتخواهی وپیشرفت  حرکت نماید.
در ادامه ایشان تبدیل جریان دانشجویی به یک جریان غیرسیاسی را از اهداف استکبار جهانی دانسته واین امر را از اهداف نفوذ استعماردردانشگاه ها دانسته وبرلزوم هوشیاری ودرصحنه بودن دانشجویان تاکید کردند.
درادامه این مراسم حجت الاسلام سیدمحسن محسنی سخنران مذهبی مطالبی درخصوص جریان دانشجویی وپیشرفت های دفاعی وعلمی وسیاسی کشور دردوره بعدازپیروزی واستقرار نظام جمهوری اسلامی وارتقای جایگاه علمی وسیاسی ایران اسلامی بیان نمود.اجرای برنامه های متنوع فرهنگی شامل موسیقی زنده ،پخش کلیپ ،نمایش تئاتردانشجویی واعطای لوح تقدیر به کارکنان ودانشجویان برگزیده علمی وفرهنگی ازبرنامه های متنوع این رویداد فرهنگی ودانشجویی بود.