تحویل آمبولانس جدید به فوریت هشجین

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۰ کد : ۳۱۰۴ خبر تصویری اخبار واحد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال در تاریخ ۹۷.۰۹.۱۹ با حضور دکتر خالقی نماینده محترم خلخال وکوثر، مهندس بابایی فرماندارمحترم خلخال، دکترشکارچی ریاست دانشکده علوم پزشکی وهیئت همراه واعضای شورای شهرهشتجین ومسئولین ادارات یک دستگاه آمبولانس جهت خدمت رسانی به شهروندان به مرکز خدمات جامع سلامت هشتجین تحویل گردید.
تحویل آمبولانس جدید به فوریت هشجین

دکتر شکارچی دراین مراسم اظهارداشت: تصویب افزودن ۲۰تخت بیمارستانی،  آی سی یو نوزادان و سنگ شکن برون اندامی و یک دستگاه ام آر آی و اورژانس خارج از بیمارستانی با23تخت را از مهم ترین مصوبات درنقشه درمان 1404 شهرستان خوانده و افزودند: با این اقدامات بخش مهمی از نیازهای مردم طبق نقشه راه ۱۴۰۴ رفع خواهد شد.
و به گفته مسئول فوریت های پزشکی دانشکده این آمبولانس باسوخت دیزلی ،مدل سپرینتر یورو3 ،ساخت آلمان سال 2017 ، با قیمت تمام شده10میلیارد دارای امکانات دستگاه ونتیلاتور پورتابل ،دستگاه مانیتورینگ بیمار،الکتروشوک، دستگاه ساکشن مرکزی، اکسیژن سنترال و تخت هیدرولیکی باقابلیت حمل همزمان 2 بیمار می باشد .قیمت تمام شده این آمبولانس 10میلیارد ریال می باشد.