افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت روستایی برندق

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۱۰۶ خبر تصویری اخبار واحد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال در تاریخ ۹۷.۰۹.۱۹ با حضور دکتر خالقی نماینده محترم خلخال وکوثر، مهندس بابایی فرماندار محترم خلخال، دکترشکارچی ریاست دانشکده علوم پزشکی وهیئت همراه ومسئولین ادارات ،ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت روستایی برندق افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت روستایی برندق

آقای دکتر خالقی نماینده خلخال و کوثر  در آیین بهره برداری از این درمانگاه، با اشاره مختصری به تاریخچه ساخت درمانگاه در روستای برندق گفت: در اوایل انقلاب با توجه به نیاز روستاهای خورش رستم جنوبی به امکانات درمانی و رایزنی با شهید فیاض بخش، از مسئولان رده اول بهداشت کشور و همکاری کم نظیر اهالی اقدام به ساخت درمانگاه کردیم که تا امروز نیز خدمات شایان توجهی به مردم لایق این منطقه ارائه شده است.
دکتر خالقی با قدردانی از همه کسانی که در طول حدود ۴۰سال به نحوی در این درمانگاه خدمات خالصانه به مردم ارائه کرده اند، افزود: سال گذشته با توجه به نگرانی مردم درباره وضعیت ساختمان و تجهیزات درمانگاه برندق که باید به روستاهای همسایه هم خدمات ارائه کند، لازم بود که این خدمات به ساختمان جدید و مجهزی منتقل شود که در طی یک سال گذشته امکانپذیر شد.
دکتر شکارچی نیزدر این مراسم اظهار داشتند: ساخت این مرکز در ۵۰۰ مترمربع زیربنا  با هزینه یک میلیارد و ۴۵۰میلیون تومان در مکان جدید و با تجهیزات موردنیاز از سال گذشته آغاز شد و امروز افتتاح گردید.
رییس دانشکده علوم پزشکی  افزودند:این مرکز خدمات جامع سلامت با امکانات پزشک دندانپزشک پرستاری مامایی وآزمایشگاه بوده و با تجهیز و بهره برداری از این مرکز بیش از  4هزار نفر از جمعیت تحت پوشش  خانه های بهداشت برندق سجهرود چنارلق ونساز جعفرآبادوروستاهای اطراف از بسته های خدمات طرح تحول سلامت بهره مند گردیدند.