آگهی مناقصه ( پروژه احداث سالن جلسات دانشکده علوم پزشکی)

۲۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۳۱۰۸ خبر تصویری اخبار واحد
دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی خلخال درنظر دارد پروژه احداث سالن جلسات دانشکده علوم پزشکی خلخال را ازطریق مناقصه به شرکتهای واجد الشرایط واگذار نماید .

داوطلبان می توانند جهت دریافت اسناد مناقصه ازتاریخ 1/10/97 لغایت 11/10/97 به واحد امورقراردادهای دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی خلخال مراجعه وپس ازاطلاع کافی وقبول کلیه موارد پیشنهاد، پاکت های خودرادروقت اداری ازتاریخ 12/10/97 لغایت 19/10/97 صرفا"به دبیرخانه ستاد دانشکده علوم پزشکی واقع در خلخال خیابان شهیدمظفرعزیزی تسلیم ورسیددریافت نمایند.ضمنا"تاریخ جلسه گشایش مناقصه؛ روزچهارشنبه مورخه 26/10/97 راس ساعت 10 صبح درخلخال ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی خواهدبود همچنین داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشترمی تواننددر وقت اداری به دفترفنی دانشکده علوم پزشکی خلخال مراجعه و یا با شماره تلفن 32426801-045 تماس حاصل و یا به آدرس اینترنتی:www.khalums.ac.ir  دانشکده علوم پزشکی خلخال مراجعه نمایند .

هزینه دریافت مدارک مناقصه : 500/000 ریال واریزبحساب جاری 2178580879001 نزدبانک ملی ایران بنام درآمدعمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی شهرستان خلخال

برای رویت و دانلود شرایط شرکت در مناقصه  کلیک شود.

( ۱ )