تحویل آمبولانس جدید به فوریت مرکز کلور

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۷ کد : ۳۱۱۳ خبر تصویری اخبار واحد
بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده در تاریخ ۹۷.۰۹.۲۹باحضور دکتربشیر خالقی نماینده محترم مردم خلخال وکوثر در مجلس شورای اسلامی، دکترشکارچی ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال ،معاونت محترم فرماندار خلخال و روسای ادارات بخش شاهرود یک دستگاه آمبولانس جدید (به ارزش یک میلیارد تومان)به پایگاه اورژانس جاده ای کلور تحویل داده شد .
تحویل آمبولانس جدید به فوریت مرکز کلور

اخیراً دو دستگاه آمبولانس بنز پیشرفته جدید با تلاش و پیگیری  نماینده محترم جناب آقای دکتر خالقی و ریاست دانشکده جناب آقای دکتر شکارچی برای شهرستان خلخال خریداری شده که در تاریخ 97.09.19 نیز یک دستگاه  آمبولانس به مرکز درمانی هشجین تحویل داده شده بود .
درحال حاضر ظرفیت ناوگان آمبولانس دانشکده علوم پزشکی خلخال در مراکز بهداشتی و اورژانس دانشکده به 14دستگاه ارتقا یافته است. و به گفته مسئول فوریت های پزشکی دانشکده این آمبولانس باسوخت  دیزلی ،مدل اسپرینتر یورو3 ،ساخت آلمان سال 2017 ، با قیمت تمام شده10میلیارد ریال خریداری شده و دارای امکاناتی چون  دستگاه ونتیلاتور پورتابل ،دستگاه مانیتورینگ بیمار،الکتروشوک، دستگاه ساکشن مرکزی، اکسیژن سنترال و تخت هیدرولیکی باقابلیت حمل همزمان 2 بیمار می باشد .