بیانیه بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خلخال

۱۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۱ کد : ۳۱۸۷ خبر تصویری اخبار واحد
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بسیج دانشجویی دانشکده بیانیه ای در این خصوص صادر نمود .

"والفجر ولیال عشر و الشفع و الوتر"
بیست و دوم بهمن در حکم عید غدیر است، زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت ، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت . (امام خامنه ای دام ظله(

تاریخ پر افتخار نظام جمهوری اسلامی در بردارنده حوادث تلخ و شیرینی است که هر یک به تنهایی سرآغاز حرکتی عظیم و نهضتی مقدس بوده که عزت و عظمت این ملت را به نمایش گذاشته و به رخ جهانیان کشیده است.

و امروز درحالی یوم الله فجررا گرامی میداریم که قله چهلم انقلاب فتح  شدو از ابتدای انقلاب تا کنون جمهوری اسلامی دارای پیشرفت های چشمگیری بوده است از جمله در زمینه ی پزشکی، هسته ای، فضایی، ماهواره ای، داروسازی، نانو ،نظامی و ....که بسیار مسرت بخش می باشد واین پیشرفت ها توانست انقلاب اسلامی ایران  را درمسیر خود بیشتر ثابت قدم کند در حالی که یاوه گویان و دشمنان قسم خورده انقلاب از این می گویند که انقلاب، چهل سالگی خود را نمی بیندسخرانی اخیر رهبر فرزانه انقلاب به مناسبت سالروز قیام نوزدهم دی از قدرت پوچ محاسباتی آمریکاگفتند بخشی ازسخنرانی بدین صورت است

(در دهم دی ماه سال ۵۶، رئیس‌جمهور آمریکا آمد در تهران و یک نطق غرّائی کرد در تمجید اغراق‌آمیز و دروغین از محمّدرضا. در این نطق غرّاء گفت «ایران جزیره‌ی ثبات است»؛ یعنی چه؟ یعنی خیال آمریکا از ایرانِ وابسته و مسئولان نوکرمَآب ایران آسوده است؛ اینجا جزیره‌ی ثبات است -این مال دهم دی ماه است- دَه روز نشده بود که قضیّه‌ی قم اتّفاق افتاد و نوزدهم دی ماه مردم قم قیام کردند، حرکت کردند، با جان خود، با تن خود علیه آن رژیم ظالم و وابسته و فاسد به میدان آمدند. دستگاه محاسباتی آمریکا و غرب این است؛ این را توجّه کنید. خود غربی‌ها، خود آمریکایی‌ها میبالند به قدرت محاسباتی خودشان، به قدرت تحلیل خودشان، به آینده‌نگری خودشان، و اینجا هم یک عدّه‌ غرب‌زده‌ی آمریکازده پُز قدرت محاسباتی آمریکا را میدهند که «آمریکایی‌ها این‌ جور گفتند، فلان دانشمند آمریکایی، فلان مرکز پژوهشی آمریکایی این‌ جور گفته، این‌ جور دنیا را شناخته، این ‌جور آینده را تصویر کرده». قدرت محاسباتی آمریکا این است [که میگوید] «اینجا جزیره‌ی ثبات است»، کمتر از دَه روز بعد معلوم میشود که جزیره‌ی ثبات یعنی چه؛ قیام قم، بعد قیام تبریز، بعد حرکت عظیم، بعد آن طوفان زیر و رو کننده‌ی انقلاب اسلامی و نابودی رژیم وابسته‌ی سرسپرده‌ی طاغوت و پهلوی [رخ میدهد]؛ ، یکی از دولتمردان آمریکایی در جمع یک مشت اوباش و تروریست گفت امیدوار است یا آرزو دارد که جشن کریسمس ۲۰۱۹ را در تهران بگیرد؛ جشن کریسمس ۲۰۱۹ همین چند روز پیش بود. این همان قدرت محاسباتی است، اینها همان آدمها‌یند. محاسبات آنها اقتضا میکند که یک چنین امیدی داشته باشند؛ مثل امید صدّام‌حسین که [میخواست] یک هفته‌ای بیاید تهران، مثل امید مزدور دیگرشان منافقین که از کرمانشاه راه بیفتند در ظرف سه روز مستقیم خودشان را برسانند تهران؛ اینها محاسبات است! توانایی محاسبات دشمن این است. بعضی از دولتمردان آمریکا وانمود میکنند دیوانه‌اند؛ بنده البتّه این را قبول ندارم، امّا حقیقتاً احمقهای درجه‌ی یک هستند.)

بسیج دانشکده علوم پزشکی خلخال ضمن تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبروبا استمرار اهداف و آرمانهای حضرت امام (ره) در سایه تبعیت جدی از رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری که رشد و تعالی همه جانبه را موجب گشته و با فضل الهی متضمن حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی خواهدو با حضور منسجم و پرشور خود در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن به عنوان روز وحدت ،آزادگی و یکپارچگی، دست در دستان پرمهر دیگر اقشار مردم شریف گذاشته و همه اقشار دانشگاهی را به حضور عالمانه و آگاهانه در صحنه، همچون گذشته خوانده و به وفاداری خود به منویات اسلام عزیز و آرمان های انقلاب اسلامی، حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری تاکید می ورزد.

( ۱ )