دریافت کارت ورود به جلسه و زمان برگزاری آزمون نیروهای شرکتی و قرار داد کار معین

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۳ کد : ۳۲۳۴ خبر تصویری اخبار واحد
بدینوسیله به اطلاع می رساند آزمون پذیرش نیروهای شرکتی و قرار داد کار معین روز جمعه مورخه ۹۷/۱۲/۱۷ در محل دانشکده پرستاری و مامایی واقع در خیابان شهید مظفر عزیزی جنب درمانگاه شفا برگزار می شود .

جهت دریافت کارت ورود به جلسه روی لینک ذیل کلیک نمائید در ضمن در سامانه مذکور  با وارد کردن کد ملی و کد رهگیری وارد سامانه شده و نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمائید.

دریافت کارت ورود به جلسه

توجه :

** زمان آزمون پذیرش نیروهای شرکتی و قرار داد کار معین روز جمعه مورخه ۹۷/۱۲/۱۷ در محل دانشکده پرستاری و مامایی واقع در خیابان شهید مظفر عزیزی جنب درمانگاه شفا می باشد.
** زمان شروع آزمون 9 صبح می باشد که شرکت کنندگان عزیز الزاماً می بایست یک ساعت زودتر ازبرگزاری آزمون در محل حضور داشته  باشند .

** همراه داشتن کارت شناسایی معتبر  الزامی می باشد.
** مداد ، پاک کن و مداد تراش نیز وسایل ضروری در جلسه امتحان می باشد .

( ۱۴ )

جواد علیزاده ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۰
علی ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۱:۱۸
سلام تا کی وقت هس سایت در یافت کارت ورود به جلسه باز نمیشه
پاسخ مدیر سایت ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۷

با سلام کارت ورود به جلسه از تاریخ 13-12-97 در دسترس هست با مراجعه به سایت ثبت نام و وارد کردن کدملی و کد رهگیری در پروفایل خود نسبت به دریافت کارت ورد به جلسه اقدام نمائید.

ali ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۲۰
سلام خسته نباشیدب مسئولان محترم میخواستم بپرسم نتیجه ازمون کمک پرستاری رو کی میزنن.
پاسخ مدیر سایت ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۶

عباس ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۵
سلام نتیجه آزمون کی مشخص میشود؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۵

Roya ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۵
با سلام نتایج مامایی کی اعلام میشود؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۵