پیام تبریک دکترعلی اکبرشکارچی ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال بمناسبت فرارسیدن عید نوروز

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۸ کد : ۳۲۴۵ خبر تصویری اخبار واحد

بسم تعالی
یامقلب القلوب والابصار ، یامدبرالیل والانهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا ، الی احسن الحال

بهار فصل رویش است و شادابی ،فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است .
نوروز باستانی کهن ترین جشن گیتی و رشته پیوند نسل های گذشته و حال است که با آموزه های اسلامی تحکیم یافته و همواره بازگشت به زیبائی و خوبی را برای اقوام و فرهنگ های مختلف این مرز و بوم به ارمغان آورده است.
خدای بزرگ را شاکرم و سپاسگذارم در سالی که توسط رهبر حکیم و فرزانه به نام سال " حمایت از کالای ایرانی" نام گذاری گردید ، خانواده بزرگ نظام سلامت توانست با کوششی زیاد برای رسیدن به اهداف عالیه خود در جهت سیاست های  توسعه  عدالت در سلامت ،  اعتلای علمی و فرهنگی ، رشد و بالندگی تحقیقات و فناوری و ارتقاء خدمت رسانی به آحاد جامعه گام های بلندی بردارد و به موفقیت های چشمگیری دست یابد .
اینجانب با استعانت از آفریدگار جهان فرارسیدن سال نو را که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت است به مردم شریف شهرستان خلخال و کلیه همکاران محترم مجموعه دانشکده علوم پزشکی خلخال وپزشکان وپرستاران وبهورزان تبریک گفته و از آستان حضرت احدیّت مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران کهنسال، مسالت می نمایم
امید است با یاری از ذات لایزال الهی ودر سایه توجهات حضرت ولیصر (عج) با پیروی از رهنمود های رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... امام خامنه ای (مدظله العالی)  در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیروز و سربلند باشید .

دکتر علی اکبر شکارچی
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال