بیانیه ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال به مناسبت هفته سلامت ۱۳۹۸

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۱:۳۶ کد : ۳۲۶۶ خبر تصویری اخبار واحد
بی شک حوزه سلامت مردم جای بسیار زیادی برای سرمایه گذاری دارد، چرا که موثرترین و کار آمد ترین راه برای نیل به بهداشت برای همه که مراقبت های بهداشتی اولیه زیر بنا و پایه ضروری در رسیدن PHC می باشد، در پایداری توسعه موثر خواهد بود.

انتخاب شعار  (( مراقبت های بهداشتی اولیه راهی به سوی پوشش همگانی سلامت )) در سال 98 و توجه دوباره سازمان بهداشت جهانی به پوشش همگانی سلامت بدین معناست که دسترسی همه افراد به مراقبت ها و خدمات بهداشتی مورد نیازشان در زمان و مکان ضرورت آن می باشد. باید باور داشته باشیم، که این هدف دستیافتنی است اگر دسترسی افراد به خدمات و مراقبت ها را فراهم آوریم و رویکرد کلی جامعه را بر تمرکز اساسی افراد ، خانواده ها و گروههای مختلف به مسئله سلامت را بسوی مراقبت های بهداشتی اولیه سوق دهیم . در سالهای گذشته و با اجرای طرح تحول سلامت و تقویت و ادغام بسته های خدمتی جدید موفقیت های چشمگیری خصوصا" در حوزه بهداشت برای پوشش همگانی سلامت در ایران اجرایی گردیده و وضعیت کشورمان را در شاخص های مربوطه به سطح مطلوبی رسانده ولی در دنیا هنوز هم افرادی برای دسترسی و پوشش همگانی سلامت دچار مشکل هستند.
دسترسی به بهداشت و درمان از حقوق اساسی بشر است . ما کنار یکدیگر خواهیم توانست تا رویای دستیابی همه افراد به خدمات بهداشتی و درمانی را به واقعیت تبدل کنیم.
و اما توصیه بنده به تمامی سیاست گذاران این است که سلامتی و سالم بودن یک انتخاب سیاسی است و این الویت باید در تمام تصمیمات و سیاست ها در نظر گرفته شود ایده تحقق پوشش همگانی سلامت با سرمایه گذاری در خدمات بهداشتی و درمانی اولیه جزء مهم ترین اقدامات این حوزه است.
و اما همکاران و کارکنان گرامی حوزه بهداشت و سلامت ، شماها صدای جامعه و بیمارانتان بوده و با اتحاد و همدلی به مدیران و رهبران ، حمایت خود از ایده مراقبت های اولیه بهداشتی را نشان داده و با ارائه توصیه و آموزش کیفیت زندگی افراد را تغییر دهید و در جهت بهبود آن کوشا باشیدتا همه به مهارت و تخصص کارکنان حوزه بهداشت و درمان دسترسی داشته باشند.
و اما مردم بزرگوار و شریف، سلامت و بهداشت از حقوق اساسی شما و خانواده شما است  به سیاستگذاران بگوییم که شایسته دریافت خدمات با کیفیت بهداشتی و درمانی هستیم  با کارکنان مراکز خدمات جامع و خانه بهداشت و  مراکز درمانی محل زندگی خود صحبت کرده و از آنان بخواهید اطلاعات لازم و ضروری برای مراقبت و حفظ سلامت را در اختیارتان قراردهند که این امر نه تنها موجب بهبود سلامت جسمانی بلکه فواید ارزشمند اقتصادی و اجتماعی بسیاری به کشورمان همراه داشته و تا شما نخواهید خدمات سلامت همگانی، به یک واقعیت عینی تبدیل نخواهد شد.
                                                     هفته اول اردیبهشت ماه  1398
                                                                     دکتر علی اکبر شکارچی