تبریک روز دانشجو توسط سرپرست محترم دانشکده

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۸ کد : ۳۳۹۴ اخبار واحد
بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده سرپرست محترم دانشکده به مناسبت ۱۶ آذر (روز دانشجو) پیام تبریکی به متن ذیل صادر نمود.

بسمه تعالی

دانشجویان گرامی، فرصتی فراهم شد تا 16 آذر مزین به روز دانشجو را که یاد آور رشادت و جان نثاری دانشجویان در برابر استکبار جهانیست خدمت شما بزرگواران تبریک و تهنیت عرض کرده و برای یکایک شما موفقیت و کامیابی را از درگاه ایزد منان آرزو کنم. مجمع جهانی اقتصاد ، رسیدن به موفقیت در سال 2020 را به 10 شعار ذیل خلاصه کرده است . لذا اینجانب شما دانشجویان عزیز را به مطالعه این ده مورد  دعوت می کنم. امید که در آینده سرلوحه زندگی فردی و اجتماعی شما نازنینان واقع گردد:

• "مهارت حل مسائل پیچیده" در سال ۲۰۲۰ مانند سال ۲۰۱۵ همچنان در رتبه اول باقی خواهد ماند و کماکان مهمترین مهارت یک فرد در دنیای پیچیده امروز محسوب می شود
  • "تفکر نقادانه" از رتبه ۴ به رتبه ۲ صعود می کند. این بدان معنی است که دنیای جدید در ارتباط با وضع موجود نیاز بیشتری به تحلیل نقادانه خواهد داشت.
  • "خلاقیت" از رتبه ۱۰ به رتبه ۳ صعود می کند.این آیتم بالاترین رتبه صعود را در جدول دارد و البته این صعود کاملاً طبیعی به نظر می رسد. با پیچیدگی های روزافزون در دنیای امروز، توانایی حل مسئله، نیاز روزافزونی به خلاقیت خواهد داشت.
  • "مهارت مدیریت انسان ها"  علی رغم سقوط از رتبه ۳ به رتبه ۴ اما همچنان در بین مهارت های برتر قرار خواهد داشت. این نشان می دهد که این مهارت، در دنیای آینده نیز از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.
  • "هماهنگی و سازگاری اجتماعی" از رتبه ۲ به ۵ منتقل شده است. اما باز هم جزء پنج مهارت برتر قرار دارد.
  • "هوش احساسی/عاطفی" یک مهارت کاملاً جدید در ۱۰ مهارت برتر است! که با توجه به مفهوم آن طبیعی است که در بین ۱۰ مهارت قرار گرفته باشدهوش عاطفی،  شیوه برخورد فرد با مسائل و فراز نشیب‌های زندگی را نشان می‌دهد و می تواند موجب شود که ارتباط بهتری با اطرافیان برقرار کند و در نتیجه قدرت سازش بیشتری با مشکلات عاطفی و هیجانی داشته باشد. این افراد مسئولیت پذیری بیشتری دارند و در مورد خود برداشت و نگرش مثبتی دارند
  • "قضاوت" و "تصمیم گیری" با وجود ورود خلاقیت و هوش عاطفی به مکان های بالاتر جدول، با کمی جابجایی در رتبه ۷ و ۸ قرار خواهند داشت. زیرا مهارت قضاوت کردن مسائل و اتفاقات پیرامون و مهارت تصمیم گیری، برای ساختن دنیای جدید نقشی حیاتی دارد.
  • "مهارت "مذاکره" در رتبه نهم قرار خواهد داشت
  • " انعطاف پذیری ادراکی" نیز یک مهارت جدید است و حکایت از آن دارد که باید در شیوه و رویکرد ادراکی خود انعطاف پذیرتر باشیم.

عزتتان مستدام    روزتان مبارک

دکتر ابوالفضل باقری