سخنرانی ریاست محترم دانشکده در خصوص بیماری کورنا قبل از خطبه های نماز جمعه

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۴۳۱ اخبار واحد
ریاست دانشکده قبل از خطبه های نماز جمعه مورخه ۹۸/۱۱/۱۸ برای نمازگزارن محترم شهرستان خلخال در خصوص بیماری کورنا ویروس جدید مطالبی به شرح ذیل بیان نمود.

- اطمینان خاطر از اینکه فعلا مورد مثبتی از این بیماری در کشور گزارش نشده و عموم مردم به شایعات در فضاهای مجازی در این خصوص گوش نداده و گزارشات خبری را فقط از مراجع ذیصلاح و از رسانه ملی ،‌و وزارت بهداشت پیگیری نمایند.

- با توجه به اینکه فعلا علمل بیماری یک ویروس ناشناخته ای بوده و احتمال تغییر ژنوم و چهره این بیماری در ادامه همه گیری آن وجود دارد  ودرمان و واکسن هم برای این بیماری فعلا تهیه نشده است بیشتر موضوع پیشگیری از این بیماری را مد نظر قرار بدهیم .

- با توجه به اینکه شست شوی مکرر و مرتب دستها ،‌و عدم روبوسی و دست دادن درزمان احوال پرسی ها بیشترین تاثیر را درپیشگیری از این بیماری را  دارد  عموم نماز گزاران را به این دو امر مهم فرا خواندند.

- با عنایت به اینکه میزان مرگ و میر این بیماری نسبت به آنفلوانزای فصلی موجود در کشور کمتر است ولی قابلیت سرایت بیماری بسیار بالاست مهمتریت راهکاری مقابله با این بیماری پیشگیری از انتقال آن است

- و در پایان  ایشان اظهار داشتند دانشکده علوم پزشکی شهرستان خلخال در راستای کنترل و پیشگیری از این بیماری آمادگی کامل را دارد و جای نگرانی و تشویق اذهان عموم مردم وجود ندارد.

( ۲ )

1 ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۸
تشویق اذهان عمومی ؟ شست و شوی - لطفا بیشتر در شرح مطالب دقیت کنید . غلط املایی دارید اون هم زیاد