اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ۹۸-۹۷

۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۸ کد : ۲۹۸۸ اخبار واحد

* (ثبت نام آنلاین اولیه و تحویل پرینت کد رهگیری ضروریست) *

ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان عزیز جدید الورود در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ به اطلاع میرساند به حول و قوه الهی برنامه ثبت نام دانشجویان ورودی سال ۹۷ دانشکده علوم پزشکی خلخال به شرح ذیل خواهد بود:

پذیرفته شدگان لازم است از روز شنبه مورخه ۲۴/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ الی روز پنجشنبه مورخه ۲۹/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ پس از آماده و اسکن نمودن مدارک لازم جهت ثبت نام با مراجعه به سایت دانشکده از طریق لینک (ثبت نام دانشجویان جدید الورود) جهت ثبت نام الکترونیک اقدام نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان جدید
1.   اصل مدرک و یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی بانضمام دو برگ تصویر آن
2 .  اصل مدرک و یا گواهی دیپلم متوسطه و سال ما قبل دیپلم بانضمام دو برگ تصویر آن
3. اصل ریز نمرات سه ساله دبیرستان و اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و دو برگ تصویر آن
4. ارائه رسید درخواست تاییدیه دیپلم و تاییدیه پیش دانشگاهی قابل تهیه از دفاتر پیش خوان سراسر کشور
5. اصل شناشنامه و یک برگ فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه
6. اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی آن
7. دوازده قطعه عکس  ( 4×3 ) تهیه شده در سال جاری برای برادران و 6 قطعه برای خواهران
8. مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلب را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص کند
9.  مدارک لازم جهت ثبت نام مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه ایثارگران ، جانبازان؛شاهد و بهیاران ومامایی و ... براساس مندرجات اطلاعیه سازمان
10.  ارائه ی تعهد محضری براساس فرم های شماره ی 1و2 برای متقاضیان خوابگاه (ویژه ی خواهران )

مدارک لازم جهت دریافت معافیت تحصیلی
1.اصل شناسنامه عکس دار و یک نسخه تصویر صفحات اول و توضیحات

2. اصل کارت ملی و یک نسخه تصویرآن
3.یک قطعه عکس با زمینه روشن تمام رخ مشمول
4. ارائه اصل و تصویر برابر با اصل شده گواهی موقت (دیپلم یا پیش دانشگاهی توسط واحد آموزشی یا کاربر پلیس +10)
5.ارائه اصل ریز نمرات ( دیپلم یا پیش دانشگاهی ممهور به مهر واحد آموزشی)
6.فرم اعلام آخرین وضعیت دانش آموزان ( از نظر نظام وظیفه)
7. ارائه اصل برگ فراغت یا انصراف برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و انصرافی
8.ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی صادره از دانشگاه محل ثبت نام

- ارائه اصل برگ فراغت یا انصراف برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و انصرافی

- ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی (از مسئول مربوطه در دانشگاه دریافت شود)

* پذیرفته شدگان موظفند پس از ثبت نام آنلاین، با در دست داشتن اصل مدارک ثبت نام، سی دی حاوی اسکن مدارک و پرینت کدرهگیری ثبت نام آنلاین فقط در روزهای تعیین شده در جدول ذیل و براساس رشته قبولی دانشکده جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند. بدیهی است دانشکده از ثبت نام پذیرفته شدگانی که ثبت نام آنلاین ننمایند ویا بدون توجه به تاریخ ثبت نام و رشته قبولی دانشکده مراجعه نمایند، خودداری خواهد نمود.

قابل توجه پذیرفته شدگان دانشکده علوم پزشکی خلخال در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷

جدول ثبت نام حضوری براساس تاریخ و رشته قبولی دانشکده

تاریخ

رشته قبولی داوطلب در دانشکده

۱۳۹۷/۰۷/01

پرستاری

۱۳۹۷/۰۷/02 بهداشت عمومی-مهندسی بهداشت محیط
3 ۱۳۹۷/۰۷/05 مامایی

توجه: قبل از مراجعه به ثبت نام، فرمهای ثبت نامی دانلود و بطور کامل پر شود و در روز ثبت نام به مسئولین ثبت نام تحویل گردد.

فرم شماره یک

فرم شماره چهار