اطلاعیه ثبت نام آنلاین و تحویل مدارک دانشجویان جدیدالورود سال ۱۴۰۱/۰۷/۰۶

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۳۹۳۳ اخبار واحد

در خصوص ثبت نام آنلاین و تحویل حضوری مدارک دانشجویان جدیدالورود 1401

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم حضور دانشجویان عزیز ورودی 1401 به اطلاع می رساند :

- ثبت نام برخط (آنلاین) از تاریخ 1401/07/06 لغایت 1401/07/08 از طریق لینک سامانه ثبت نام آنلاین دانشجویان جدیدالورود می باشد .

- لینک سامانه ثبت نام آنلاین لینک راهنمای سامانه

1- چک لیست تحویل مدارک ثبت نامی را از لینک مقابل دانلود(چک لیست) و سپس پرینت نمایید .

2- به ترتیب چک لیست مدارک را آماده کنید .

3-  پس از آماده کردن مدارک و علامت زدن آن در قسمت کنترل فرم، چک لیست را امضاء نموده و به صفحه اول مدارک ضمیمه کنید (چک لیست روی مدارک باشد).

4- چک لیست را به همراه مدارک ثبت نامی در داخل پاکت قرار دهید .

5- روی پاکت مدارک، نام و نام خانوادگی - رشته قبولی - نیمسال قبولی و شمارة دانشجویی را قید نمایید .

6- مدارک ثبت نامی در روزهای تعیین شده به صورت حضوری به کارشناسان آموزش دانشکده تحویل فرمایید .

آدرس دانشکده : خلخال خیابان شهید مظفر عزیزی جنب درمانگاه شفا معاونت آموزشی و فرهنگی دانشجویی دانشکدة علوم پزشکی خلخال سالن اجتماعات دانشکده

7- پس از تحویل مدارک دریافت کارت موقت دانشجویی و انجام انتخاب واحد انجام خواهد شد .

دانلود چک لیست

کیمیا ۰۷ مهر ۱۴۰۱ | ۲۱:۰۸
سلام من فرم اطلاعات پزشکی رو نتونستم کامل کنم میشع سایر مدارکو پست کنم اون فرم رو حضوری بیارم ؟و اینک ثبت نام خوابگاه کی انجام میش؟
پاسخ مدیر سایت ۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۳

سلام پست نمیشه طبق زمان گفته شده در موقع مراجعه حضوری تحویل نمائید.

نام ۰۸ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۰
سلام در چک لیست فرم شماره ۴ رو باید پر کنیم ؟؟محتوای این فرم اینکه تعهد بدیم که یک برابر زمان تحصیلی مان در مناطقی کار کنیم ولی این در حالیه که رشته بهداشت عمومی طرح اجباری هم نداره. و اصلا این رشته شمال رشته های تعهدی هم نبود .
پاسخ مدیر سایت ۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۴

با سلام با آموزش صحبت بنمائید.

علی ۰۸ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۰
با سلام فرم شماره ۴ و ۶ که در مورد خدمت یک برابر زمان تحصیل هست رو مجبور هستم که تعهد بدم اخه رشته من تعهدی نبود؟میشه یکم توضیح بدین
پاسخ مدیر سایت ۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۳

با سلام با آموزش موقع مراجعه حضوری صحبت بفرمائید.

معصومه ۰۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۰
سلا خسته نباشین من رشته فناوری اطلاعات نیم سال دوم قبول شدم اگه انصراف بدم مراحل‌انصراف‌تا ۸ ابان تموم میشه که بتونم کنکور دی ماه رو شرکت کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۰۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۸

سلام، تشکر. لطفا با واحد آموزش 04532431933 تماس بگیرید.