شهر و روستای بدون دخانیات

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۹ کد : ۳۵۲۶ اخبار واحد
جلسه توجیهی شهر و روستای بدون دخانیات در دانشکده علوم پزشکی خلخال برگزار شد.
شهر و روستای بدون دخانیات

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال ؛ جلسه ی توجیهی شهر و روستای بدون دخانیات با حضور معاون بهداشتی ،مدیر گروه سلامت محیط و کار ،کارشناس بازرسی ،هیئت رئیسه اتاق اصناف،کارشناس سلامت آموزش و پرورش ،کارشناس فرهنگی ،مسئول خدمات سلامت ،مسئول آموزش سلامت مرکز بهداشت و کارشناس جوانان مورخ 99/6/29 در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی خلخال برگزار شد.

هدف این جلسه حذف دائمی دخانیات از اماکن عمومی شهرستان خلخال  بود که راهکارهایی اعم از :تقویت رصد اماکن عمومی به منظور شناسایی سریع اماکن عرضه قلیان ،اطلاع رسانی منظم در سطح جامعه در زمینه ممنوعیت پایدار عرضه قلیان در اماکن عمومی و جلب مشارکت مردمی، اطلاع رسانی و آموزش متصدیان و صاحبان اماکن عرضه قلیان در زمینه ممنوعیت عرضه قلیان و اهمیت آن در سلامت جامعه و همچنین تقویت سازو کار قانونی گزارش گیری و برخود با متخلفین بود که در جلسه مورد بحث و پیگیری قرار گرفت.

لازم به ذکر است معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خلخال هدف جلسه را کاهش 30 درصدی مصرف دخانیات در شهرستان خلخال به خصوص جوانان و نوجوانان بیان داشت.