تبریک روز پرستار

دکترعلی اکبر شکارچی سرپرست دانشکده علوم پزشکی خلخال پیام تبریکی به شرح ذیل به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار صادر نمودند.

۰۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۱۱ خبر تصویری

بسم الله االرحمن الرحیم

درجهان مهر حقیقت زینب (س ) است

مشعل صبح هدایت زینب ( س ) است

پرستاری هنراست بی نظیر و تخصصی است بی همتا . پرستاری تنها مراقبت از علایم حیاتی بیمار نیست ؛ فقط نگاهبانی از مرز حیات بیمار نیست ؛ بلکه دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار؛ وزش نسیم محبت است و جاری کردن زلال امیدواری در بدن خسته بیمار ؛ پرستاری حفظ جان بیماراست و تقویت روح او؛ درمان زخم های درون او . پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح ؛ روشن نگه داشتن چراغ حیات بیماراست ودرخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی . برای همین است که پرستاری هنر است و تخصص.

بدینوسیله روزمیلاد زینب کبری (س) ، پرستارهمه عاطفه ها و همه ستاره های درخشان ایمان و عفت و پرستار همه ارزش های زخم دیده در تاریخ شیعه را به شما پرستاران زحمتکش و منادی انسانیت و ایمان تبریک می گویم ؛ به شما که از این پس ابر حیا و عفت ؛ باران عاطفه باریدید و به نور ایمان گرمای زندگی درکالبدجامعه جاری نمودید.

دکترعلی اکبر شکارچی

رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال