برگزاری اولین جشن نفس استان اردبیل

۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۹۶۹ خبر تصویری اخبار دانشکده
اولین جشن نفس استان اردبیل در راستای تجلیل ازخانواده اهداکنندگان عضو و ترویج فرهنگ اهدای عضو
برگزاری اولین جشن نفس استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال اولین جشن نفس استان اردبیل در راستای تجلیل ازخانواده اهداکنندگان عضو وترویج فرهنگ اهدای عضو  در تاریخ  97/0/06باشعاراهدای عضواهدای زندگی درمجتمع فرهنگی وهنری فدک اردبیل برگزار گردید.دراین جشن نوا دادمعاون محترم سیاسی استانداری اردبیل ،دکترمهدی شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوندودرمان بیماری  های وزارت بهداشت،دکتراخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل وخانم دکتر کتایون نجفی زاده  وهنرمندان کشوری درجمع خانواده های اهدا کنندگان عضو درخصوص ترویج فرهنگ اهدای عضو وتجلیل ازخانواده اهداکنندگان  مطالبی رابیان کردند.درابتدای مراسم دکتراخوان اکبری با ارائه آماری اظهارداشتنددر استان اردبیل درسال گذشته 40موردمرگ مغزی شناسایی شده و17مورداهدای عضو توسط خانواده های بیماران صورت گرفته است.سپس دکتر شادنوش اعلام نمودند از8هزار مرگ مغزی درسال تعداد2 الی 4هزارموردقابلیت اعطای عضوداشته اند درحالیکه تعداد اعطای عضوکمتر از1000مورددرسال می باشد.در ادامه خانم دکترکتایون نجفی زاده  برضرورت ترویج اهدای عضو توسط جامعه پزشکان،خانواده ها،مسئولین،سازمان های مردم نهاد،ارگان های فرهنگ ساز،رهبران دینی،خیرین ونام آوران فرهنگی وورزشی تاکیدکردند.سپس برنامه های متنوع فرهنگی وهنری توسط هنرمندان استانی وکشوری اجر اگردیده ودرپایان با اهدای لوح وجوایز ازخانواده اهدا کنندگان عضو تجلیل بعمل آمد.
خانواده های محترم اهداکنند گان عضو از شهرستان خلخال که دراین مراسم از آنان نیز تجلیل بعمل آمد به شرح ذیل می باشند
.ا-زیور خسروی(اهدای عضوسال1392)
2-فاطمه حیدرقلیزاده(اهدای عضوسال   1395)
3-بهرام لطیفی(اهدای عضوسال1395)
4-هستی حنیفه زاده(اهدای عضوسال1394)
5-مجتبی کرمی (اهدای عضوسال1391)
6-زهراعزیزی(اهدای عضوسال1395)
7-محمداجلالی(اهدای عضوسال1397)
8 -مسیب کریم پور(اهدای عضو سال1395)
لازم به ذکراست در مراسم جشن نفس که در اردیبهشت ماه سالجاری توسط ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال(دکترعلی اکبر شکارچی ) برگزار شده بود  از این خانواده های تجلیل بعمل آمده بود.