اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ۹۸-۹۷

۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۱:۰۲ کد : ۲۹۸۷ خبر تصویری اخبار دانشکده
برنامه ثبت نام دانشجویان ورودی سال ۹۷ دانشکده علوم پزشکی خلخال

* (ثبت نام آنلاین اولیه و تحویل پرینت کد رهگیری ضروریست) *

ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان عزیز جدید الورود در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ به اطلاع میرساند به حول و قوه الهی برنامه ثبت نام دانشجویان ورودی سال ۹۷ دانشکده علوم پزشکی خلخال به شرح ذیل خواهد بود:

پذیرفته شدگان لازم است از روز دو شنبه مورخه ۲6/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬تا زمان مراجعه به دانشکده با اسکن نمودن مدارک مورد لازم و با مراجعه به لینک ذیل و با انتخاب کاربری دانشجویان جدیدالورود  نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام و پرینت آن را موقع مراجعه حضوری تحویل مسئولین ثبت نام نمایند.

لینک ثبت نام الکترونیکی

مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان جدید
1.   اصل مدرک و یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی بانضمام دو برگ تصویر آن
2 .  اصل مدرک و یا گواهی دیپلم متوسطه و سال ما قبل دیپلم بانضمام دو برگ تصویر آن
3. اصل ریز نمرات سه ساله دبیرستان و اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و دو برگ تصویر آن
4. ارائه رسید درخواست تاییدیه دیپلم و تاییدیه پیش دانشگاهی قابل تهیه از دفاتر پیش خوان سراسر کشور
5. اصل شناشنامه و یک برگ فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه
6. اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی آن
7. دوازده قطعه عکس  ( 4×3 ) تهیه شده در سال جاری برای برادران و 6 قطعه برای خواهران
8. مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلب را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص کند

9.  مدارک لازم جهت ثبت نام مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه ایثارگران ، جانبازان؛شاهد و بهیاران ومامایی و ... براساس مندرجات اطلاعیه سازمان
10.  ارائه ی تعهد محضری براساس فرم های شماره ی 1و2 برای متقاضیان خوابگاه (ویژه ی خواهران )

مدارک لازم جهت دریافت معافیت تحصیلی
1.اصل شناسنامه عکس دار و یک نسخه تصویر صفحات اول و توضیحات

2. اصل کارت ملی و یک نسخه تصویرآن
3.یک قطعه عکس با زمینه روشن تمام رخ مشمول
4. ارائه اصل و تصویر برابر با اصل شده گواهی موقت (دیپلم یا پیش دانشگاهی توسط واحد آموزشی یا کاربر پلیس +10)
5.ارائه اصل ریز نمرات ( دیپلم یا پیش دانشگاهی ممهور به مهر واحد آموزشی)
6.فرم اعلام آخرین وضعیت دانش آموزان ( از نظر نظام وظیفه)
7. ارائه اصل برگ فراغت یا انصراف برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و انصرافی
8.ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی صادره از دانشگاه محل ثبت نام

- ارائه اصل برگ فراغت یا انصراف برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و انصرافی

- ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی (از مسئول مربوطه در دانشگاه دریافت شود)

* پذیرفته شدگان موظفند پس از ثبت نام آنلاین، با در دست داشتن اصل مدارک ثبت نام، سی دی حاوی اسکن مدارک و پرینت کدرهگیری ثبت نام آنلاین فقط در روزهای تعیین شده در جدول ذیل و براساس رشته قبولی دانشکده جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند. بدیهی است دانشکده از ثبت نام پذیرفته شدگانی که ثبت نام آنلاین ننمایند ویا بدون توجه به تاریخ ثبت نام و رشته قبولی دانشکده مراجعه نمایند، خودداری خواهد نمود.

قابل توجه پذیرفته شدگان دانشکده علوم پزشکی خلخال در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷

جدول ثبت نام حضوری براساس تاریخ و رشته قبولی دانشکده

تاریخ

رشته قبولی داوطلب در دانشکده

۱۳۹۷/۰۷/01

پرستاری

۱۳۹۷/۰۷/02 بهداشت عمومی-مهندسی بهداشت محیط
3 ۱۳۹۷/۰۷/05 مامایی

توجه: قبل از مراجعه به ثبت نام، فرمهای ثبت نامی دانلود و بطور کامل پر شود و در روز ثبت نام به مسئولین ثبت نام تحویل گردد.

فرم شماره یک

فرم شماره چهار

فرم شماره پنج

فرم شماره شش

فرم شماره سیزده

فرم خویشاوندی

فرم تعهد نامه مخصوص بازپرداخت تسهیلات

آدرس دانشکده : خلخال– خیابان شهید مظفر عزیزی - معاونت آموزشی دانشکده

علیرضا ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۴
سلام . من کد ملی و شماره داوطلبی رو درست وارد میکنم ولی باز میگه اشتباهه .... لطفا لطفا لطفا جواب بدین مشکل کجاس ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۱

باسلام و احترام :  اصولا نباید مشکلی باشه مجدد امتحان کنید باز اگر مشکلی بود کد ملی و شماره داوطلبی  خود را به ما ارسال کنید تا با اعلامی سازمان سنجش مقایسه شود .با تشکر

S ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷
سلام. ببخشید این اطلاعات ثبت نام اینترنتی درصورت اشتباه بعدا قابل اصلاح است؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۰

با سلام سعی شود اطلاعات دقیق وارد شود چون بر طبق این اطلاعات یکسری اقداماتی انجام می گیرد ولی باز موردی که اشتیاه ثبت شده موقع مراجعه حضوری حتما به مسئول ثبت نام اطلاع داده شود .

رضوان شجاع ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۳:۰۷
با سلام من کدملی وشماره داوطلبی رو وارد میکنم میگه اشتباهه حالا باید چیکار کنم
پاسخ مدیر سایت ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۳:۱۸

با سلام به دوست دیگری نیز در این خصوص جواب داده شد بررسی شود.

k ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۱:۲۶
با سلام . درقسمت فرم اطلاعات آموزشی سهمیه ی قبولی نوشته شده خانواده شهدا با وجود اینکه من سهمیه ای ندارم ونوع پذیرش انتقال خارج از کشور با وجود اینکه من در ایران هستم من باید چکار کنم>؟
پاسخ مدیر سایت ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۶

با سلام و احترام : نسبت به ثبت اطلاعات اقدام فرمائید در موقع مراجعه حضوری اطلاع دهید تا بررسی شود.

N ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۱:۴۵
سلام ببخشید برای ثبت نام حضوری دانشجو میتونه نیاد؟بخاطر راه دور،چون کلاسا دیرتر شروع میشه بره و برگرده سخته
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۵

با سلام و احترام : متعاقب ثبت نام کلاس ها نیز شروع می شود .

زهرا ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۹
سلام.من موقع ثبت نام انلاین برام نوشت نوع پذیرش انتقال از خارج.منم دیگه ثبت نام نکردم.آیا ثبت نام انلاین ضروریه؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۴

با سلام موقع مزاجعه حضور اطلاع بدین چون در هر صورت باید در این سامانه ثبت نام داشته باشید.

کوثرحسین پور ۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۱
پاسخ مدیر سایت ۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۲۰:۲۴

با سلام و احترام :  هر چیزی که بچه های آموزش گفتن به آن عمل کنید در ضمن جهت توضیحات تکمیلی باز با آموزش صحبت کنید .

selva ۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۲
سلام خواهشا برای دانشجویان کاردانی به کارشناسی مامایی هم اطلاعاتی بزارین.مثلا ثبت نام اینترنتی چرا صورت نمیگیره؟چیکار باید بکنیم؟ممنون.
حسینی ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۲
قبولین ۹۸ را‌کی‌ثبت نام‌میکنید
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۹

با سلام اطلاع رسانی می شود

حسینی ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۹
قبولین ۹۸ را‌کی‌ثبت نام‌میکنید
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۸

با سلام اطلاع رسانی میشود.

فاطی ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۱
سلام من دانشگاه علوم پزشکی خلخال قبول شدم ولی تا الآن هر چی تماس میگیرم کسی جواب نمیده ، سامانه سما هم بستس... بقیهر دانشگاه ها همه ثبت نام اینترنتیشون انجام شده، من الآن باید چیکار کنم
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۴

با سلام خبر ثبت نام در سایت درج گردید بر طبق اطلاعیه های سایت اقدام شود.