برگزاری مراسم

۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۴ کد : ۲۹۸۹ خبر تصویری اخبار دانشکده
برگزاری مراسم به مناسبت های ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و هفته احیای امربه معروف ونهی ازمنکر
برگزاری مراسم

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال  به مناسبت فرارسیدن ماه محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر و شهادت اسوه مقاومت و آزادگی حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)ویاران وفادارش  وهفته احیای امربه معروف ونهی ازمنکر  جلسه سخنرانی مذهبی روزسه شنبه مورخه۹۷/۶/۲۷  راس  ساعت۹:۳۰صبح در سالن جلسات  دانشکده علوم پزشکی خلخال  باحضور دکتر شکارچی (ریاست محترم دانشکده )معاونین وکارکنان دانشکده  برگزار گردید.در ابتدای مراسم به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع)مداحی شد.در ادامه برنامه سخنران مذهبی(حجت الاسلام محسنی)مطالبی درخصوص شیوه های مناسب امربه معروف ورعایت اصول اخلاقی وحفظ کرامت انسانی درامربه معروف ونهی ازمنکر ارائه کردند.ایشان بااشاره به اینکه امربه معروف ونهی ازمنکر از اهداف اصلی  قیام امام حسین (ع) می باشد خواستار نهادینه شدن امربه معروف ونهی ازمنکر درجامعه اسلامی شد.