برگزاری آزمون مجدد تفسیر سوره آل عمران (الکترونیکی)

۰۴ تیر ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۸ کد : ۳۵۰۰ اخبار واحد
بنا به اطلاعیه صادر از طرف مسئول محترم آموزش دانشکده ، آزمون غیر حضوری برای بار دوم تفسیر سوره آل عمران به شرح ذیل برای افرادی که به هر دلیلی موفق به شرکت در آزمون در مرحله اول نشده یا نمره قبولی کسب نکرده بودند می شود.

لذا در روز شنبه تاریخ 1399/04/07 آزمون مجددی راس ساعت 12.30 تا 14.30 برگزار خواهد شد لذا همکاران علاقمند شرکت در این دوره دارای امتیاز باز آموزی (رسمی و آزمایشی و پیمانی و طرحی وخدماتی) در زمان مشخص شده به آدرس های ذیل مراجعه نمایند.
در ضمن بعد ورود به کاربری خود در قسمت پورتال آموزش ، آزمون الکترونیکی را انتخاب و نسبت به پاسخگویی به سئوالات اقدام نمائید.

***آدرس آزمون الکترونیکی برای کارکنان حاضر  در ساختمان های بیمارستان-آموزش-ستاد-غذا و دارو -کلینیک شفا

***آدرس آزمون برای کارکنان حاضر در خانه های بهداشت و مراکز و یا کارکنانی که در مرخصی هستند .

لطفا آدرس مد نظر را قبل روز امتحان در مرورگر خود ذخیره یا یاداشت  کنید و از مراجعه به سایت دانشکده در روز بخصوص ساعت امتحان خودداری نمایید

( ۱ )