آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشکده

۰۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۹ کد : ۳۵۱۵ اخبار واحد
به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ آیین تودیع و معارفه سرپرست جدید دانشکده با حضور دکتر حبیب زاده سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان، حجه الاسلام واحدی زاده مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، سید غنی نظری نماینده محترم شهرستان خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی ، مسئولین محترم شهرستان و دانشکده در تاریخ ۹۹/۶/۶ در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

در این مراسم در ابتدا دکترسجاد رحیمی؛ سرپرست سابق دانشکده علوم پزشکی خلخال   خلاصه ای از تاریخچه دانشکده و اقدامات انجام شده در یک سال اخیر  را ارائه داد.
سپس دکترحبیب زاده ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت امام حسین (ع) از زحمات دکتر رحیمی تشکر و  برای دکتر مهر تک آرزوی سلامتی و توفیق کرد و افزود: امیدوارم در این دوره با قبول مسئولیت ایشان گام های خوبی در دانشکده علوم پزشکی خلخال برداشته شود که باعث افتخار برای دانشکده است.

در پایان مراسم ، ابلاغ دکتر مهرتک  به عنوان رییس جدید دانشکده علوم پزشکی خلخال  تقدیم ایشان شد و از زحمات دکتر رحیمی سرپرست سابق دانشکده تقدیر گردید.