بازدید سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال از مدارس شهرستان خلخال

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۹ کد : ۳۵۱۷ اخبار واحد
همزمان با بازگشایی مدارس سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال به همراه معاون بهداشتی ،کارشناس بهداشت مدارس و کارشناس بهداشت محیط در تاریخ ۹۹/۶/۱۵ از مدارس شهرستان خلخال بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ دکتر محمد مهرتک سرپرست دانشکده علوم پزشکی خلخال در طی این بازدید گفت:براساس دستورالعمل های بازگشایی مدارس ،همه ی مدارس موظف به ضدعفونی و رعایت موارد بهداشتی هستند و هیچ مدرسه ای نباید در این امر مهم سهل انگاری کند .
دکتر مهرتک در ادامه افزود :مراقبان سلامت ،معلمین،مسئولین آموزش باید در مدارس تذکرات لازم در خصوص نحوه حضور در مدرسه ،،جلوگیری از دست دادن ،روبوسی ،نگرفتن خوراکی از یکدیگر و درنیاوردن ماسک و همچنین رعایت تمام موارد پیشگیری را به دانش آموزان آموزش دهند.

وی در ادامه تاکید کرد: مدارس باید در امر ضدعفونی به شیوه نامه های ارائه شده توجه کنند .

مهندس وکیلی معاونت بهداشتی دانشکده نیز در خصوص استفاده از مواد ضدعفونی کننده فرمود: مواد ضدعفونی کننده نباید به صورت خودسرانه استفاده شود چرا که ممکن است باعث بروز بیماری های تنفسی و حساسیت در دانش آموزان شود.

وی در ادامه پروتکل های بهداشتی را به دانش آموزان یادآوری نمود و سوالاتی در خصوص علائم و راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا را از دانش آموزان پرسید.

لازم به ذکر است تمامی دانش آموزان در مدارس داری ماسک،مواد ضدعفونی کننده و ماژیک مخصوص به خود بودند.

علی ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۴
ای کاش یه سری هم به مدارس روستایی بزنن اقای دکتر
پاسخ مدیر سایت ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۹

با سلام این حضورها بیشتر نمادین هست و فرقی هم بین مدارس شهری و روستایی وجود ندارد.