اطلاعیه برای دانشجویان جدیدالورود

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۰ کد : ۳۵۷۳ اخبار واحد

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود (کارشناسی پیوسته) پذیرفته شده در سال تحصیلی 1400--1399 به اطلاع میرساند به حول و قوه الهی ثبت نام دانشجویان  دانشکده علوم پزشکی خلخال از روز پنجشنبه مورخه 15/‏08/‏۱۳۹9 الی روز دوشنبه مورخه  19 /‏08/‏۱۳99 بصورت اینترنتی  وغیرحضوری  انجام خواهدشد. راهنمای  ثبت نام ومدارک لازم متعاقبا ازطریق سایت دانشکده اعلام خواهد شد .

( ۱۴ )

Nika ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | ۰۰:۴۷
لیست مدارک مورد کجا هستش؟
mino ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۰
وقت بخیر من با عنوان دانشجو جدید الورود وارد سامانه سما میشم میگه برای شما کاربری تعریف نشده است چیکار میتونم بکنم؟
پاسخ مدیر سایت ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۲۹

با سلام : مجدد امتحان کرده اگه مشکل برطرف نشده در وقت اداری  با واحد آموزش به شماره   04532432002 داخلی 106تماس حاصل نماید. با تشکر

Farshid Mehrani ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۱
امروز 15آبان هست ولی هنوزم خبری از لیست مورد نیاز نیست لطفااا زودتر اقدام کنید اگ کسی شماره تماس واحد امورزشی رو داره بده زنگ بزنیم