برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشکده

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۸:۴۴ کد : ۳۵۸۲ اخبار واحد
جلسه شورای فرهنگی دانشکده با حضور ریاست دانشکده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت آموزشی، مدیریت دانشجویی فرهنگی و سایر اعضاء در دفتر معاونت آموزشی دانشکده در تاریخ ۹۹/۸/۱۷ برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشکده

به گزارش روابط عمومی : در ابتدای این جلسه دکتر مهرتک ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال ضمن خیرمقدم به حاضران با تاکید بر اجرای مطلوب برنامه های فرهنگی در سطح دانشکده اظهار کرد: مقوله فرهنگ یکی از مولفه های مهم در هر جامعه ای است که تحقق اهداف و برنامه های مربوط به آن تلاش و اهتمام همگانی را طلب می کند.

حجت الاسلام والمسلمین واحدی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بر لزوم پیشبرد اهداف فرهنگی دانشکده با تاکید بر همفکری و استفاده از دیدگاه های دانشجویان و اساتید تاکید کرد.

همچنین دکتر حیاتی معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده  نیز در ادامه گزارشی از اقدامات فرهنگی انجام شده درمعاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه ارائه کرد.

در ادامه دکتر مهرآیین مدیریت فرهنگی دانشجویی جزییات منشور عفاف و حجاب تهیه شده توسط مدیریت فرهنگی دانشجویی را در جلسه مطرح نمود و در مورد آن بحث و تبادل نظر شد.

( ۱ )