طرح تشدید بازرسی واحد بهداشت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی خلخال

۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۰ کد : ۳۵۹۱ اخبار واحد
طرح تشدید بازرسی واحد بهداشت محیط و کار دانشکده از روز شنبه مورخ ۹۹.۸.۲۴ شروع و تا روز پنجشنبه مورخ ۹۹.۸.۲۹ ادامه دارد.
طرح تشدید بازرسی  واحد بهداشت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی خلخال

به گزارش روابط عمومی دانشکده :بازرسی از تمام اماکن  عمومی شهرستان خلخال به خصوص تمامی بانکهای خیابان امام از میدان معلم تا میدان گاز با ۴ تیم سه نفره وباحضور نمایندگان ادارات محترم صمت،اصناف،اماکن،تعزیرات وکارشناسان بهداشت محیط انجام گرفته است لازم به ذکر است این بازدید ها تا  روز پنجشنبه نیز ادامه خواهد داشت.

درطی این  بازدیدها  اطلاع رسانی وضعیت بیماری کرونا با بلندگوی آمبولانس فوریت در سطح شهر  انجام گرفت و همچنین از۹۰ مکان عمومی بازدید ،نزدیک ۳۰ مورد اخطار کتبی ۴۸ ساعته جهت رفع نواقصات ،که ازین تعداد ۶مورد پلمب و۴مورد معرفی به تعزیرات  بوده است  وچندین مکان  بعدازپیگیری مجدد رفع نقص نموده اند  شایان ذکر است 15مطب نیز در این بازدید ها مورد بازرسی قرار گرفتند که در صورت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی با آنها برخورد خواهد شد.

( ۱ )