جلسه قرارگاه زیستی کرونا شهرستان خلخال

۰۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۵ کد : ۳۶۰۱ اخبار دانشکده
جلسه ی قرارگاه زیستی کرونا شهرستان خلخال روز چهارشنبه مورخ ۹۹.۹.۵ در سالن کنفرانس فرمانداری شهرستان خلخال با حضور دکتر محمد مهرتک رییس دانشکده علوم پزشکی خلخا و اعضای قرارگاه زیستی کرونا شهرستان خلخال برگزار شد.
جلسه قرارگاه زیستی کرونا شهرستان خلخال

در این جلسه دکتر محمد مهرتک رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال با ارائه گزارشی از آخرین روند بیماری کرونا، از کاهش نسبی آمار ابتلا به این بیماری و موارد فوتی در شهرستان خبر داد.
وی گفت: با ادامه فعالیت و پیگیری مستمر و روزانه قرارگاه زیستی کرونای شهرستان به ریاست فرماندار محترم و همکاری و همیاری جانانه برادران سپاه و بسیج، رعایت موارد پیشگیرانه از سوی مردم شریف شهرستان با دقت بیشتری همراه شده  است. بر این اساس اگر این روند در روزهای آتی ادامه پیدا کند،  تبدیل وضعیت نارنجی شهرستان به زرد دور از انتظار نیست.