جلسه پیگیری و هماهنگی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان خلخال

۰۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۵۴ کد : ۳۶۰۳ اخبار دانشکده
جلسه پیگیری و هماهنگی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان خلخال

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال:
طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری دانشکده علوم پزشکی خلخال و ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان خلخال و همچنین بسیج جامعه پزشکی شهرستان خلخال روز جمعه مورخ 30 آبان ماه 99 آغاز به کار کرده است.
در این جلسه که با حضور سرهنگ عطایی فرمانده سپاه منطقه خلخال با تیم همراه و مسئولان دانشکده علوم پزشکی خلخال تشکیل شده، ضمن پیگیری اقدامات انجام شده، هماهنگی های لازم در خصوص مداخله و هدایت افراد شناسایی شده و مشکوک به بیماری کرونا در سطح شهرها و روستاها انجام شد.
دکتر محمد مهرتک رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال در این جلسه اظهار نمود: با اتمام طرح و غربالگری بسیجیان عزیز، مسئولیت مراقبین سلامت تمام نخواهد شد و آنها باید غربالگری و پیگیری های خود را به صورت مستمر ادامه دهند.
سرهنگ جهانبخش عطایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان خلخال با تشریح جزئیات فعالیت های بسیج در این طرح گفت: تا زمانی که این طرح ملی پابرجاست بسیج ناحیه مقاومت شهرستان خلخال دست در دست دانشکده علوم پزشکی خلخال  برای ریشه کنی این ویروس تلاش خواهد کرد.