پیام ریاست محترم دانشکده در خصوص روز پرستار

۲۷ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۱ کد : ۳۶۱۹ اخبار واحد

در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم.

روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند.

بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند. با تبریک این روز عزیز به همکاران سختکوش پرستار جا دارد صمیمانه از تلاشهای مستمر عزیزان پرستار در راستای رفع درد و رنج بیماران مخصوصا در جبهه مبارزه با کرونا تشکر و سپاسگزاری نمایم.

ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این عزیزان، امیدوارم ما و همه آحاد جامعه قدر شناس این همت و تلاش و زحمات شبانه روزی این عزیزان باشیم.

دکتر محمد مهرتک

رییس دانشکده علوم پزشکی خلخال