سفر استاندار محترم اردبیل به شهرستان خلخال

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۴ کد : ۳۶۲۰ اخبار دانشکده
در سفر استاندار به خلخال در تاریخ ۹۹.۹.۲۸د ر محل مسجد فاطمه الزهرا ، وضعیت مدیریت بیماری کرونا در شهرستان خلخال با حضور دکتر محمد مهرتک ریاست دانشکده خلخال مورد بررسی قرار گرفت .
سفر استاندار محترم اردبیل  به شهرستان خلخال

اکبر بهنامجو در ابتدای نشست   به نقش تغذیه مناسب و بیماری های زمینه ای در شیوع بیمار کرونا اشاره کردند.

ایشان به اهمیت آموزش حرفه  ای بسیجیان از سوی دانشکده اشاره کرده و افزود: بسیجیان از بطن مردم و جامعه و فرزندان همین مردم هستند و قطعا حرکت ارزشمند بسیجیان در کنترل بیماری کرونا تاثیر گذار بوده است.

در ادامه ی نشست دکتر مهرتک افزود:  سه عامل مهم به عنوان تهدید شهرستان خلخال را در مدیریت کرونا تحت تاثیر  خود قرار می دهد؛ ۱- همجواری با استان ها و شهرهای با وضعیت قرمز، ۲- میانگین بالای سنی شهروندان خلخال نسبت به سایر شهرستان های استان. ۳- پوشش خدمات بیماران کرونایی شهروندان شهرستان های همجوار.

رئیس دانشکده ادامه داد: با وجود این سه تهدید، نقاط قوت ما باعث شده از اثربخشی این تهدیدات کاسته شود و ما توانسته ایم نتیجه نسبتا خوبی را به دست بیاوریم.

ایشان اضافه کردند: البته این نتایج به هیچ وجه قابل قبول نیست و انشاا... با همکاری و رعایت بیشتر و دقیقتر پروتکل های حفاظتی از سوی مردم و تلاش قرارگاه و همکاران ما در حوزه های بهداشتی و درمانی، امیدواریم روز به روز وضعیت مدیریت این بیماری در سطح شهرستان  بهتر بشود.

منبع خبر : سید مصطفی مرادخانی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما و خبرگزاری فارس