پیام تسلیت ریاست دانشکده به مناسبت در گذشت جناب آقای دکتر مسعود علائی

۰۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۱ کد : ۳۶۴۰ اطلاعیه ها

وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلًا (کهف،۴۶)
    کارهاى ماندگار شایسته، نزد پروردگارت پاداشى بهتر دارند و امید داشتن به آنها نیکوتر است.
    خبر درگذشت انسانی مومن و وارسته، خیر نیکوکار حوزه سلامت، آقای دکتر مسعود علائی موجب تأسف و تألم فراوان شد. بزرگ مردی که نامش قرین نیکوکاری، سخاوت،  امور خیریه و انسان دوستانه است. نقش موثر این بزرگوار در عرصه‌ی نیکوکاری تا سالهای سال ثمره خیرات فراوان و ذخیره ثواب جاری برای آخرت آن مرحوم خواهد بود.
    اینجانب با تاسف و تاثر، درگذشت این خیر بزرگوار را به خانواده محترم  ایشان و جامعه خیرین تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
دکتر محمد مهرتک
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال