پیام ریاست دانشکده به مناسبت فرا رسیدن ایام یوم الله دهه فجر

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۳۶۴۵ اخبار دانشکده

بسم الله الرّحمن الرّحیم

«والفجر» سوگند همیشه برپا و بر جای ازلی خداوند است که نوید بخش پگاه روشن پیروزی در افق جهاد امت هاست.
دهه مبارک فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام و‌ تجلی شکوهمند حماسه ملتی است که با انقلاب اسلامی خویش، برگی را در یاد همه انسان‌ها گشودند و صدای استقلال و آزادی را به گوش جهانیان رساندند.
این ایام یاد آور اراده پولادین مردمی بود که با توکل به خدای متعال توانستند نظام ظلم و ستم و استبداد را در هم شکسته و آزادی و عدالت و استقلال مردم را به عنوان آرمان اسلامی به منصه ظهور برسانند.

سالگرد طلوع آفتاب آزادی و معنویت، در ۲۲ بهمن ماه سال  ۱۳۵۷ از ایران اسلامی که در بیان رهبر کبیر انقلاب اسلامی آن واقعه‌ی بزرگ انفجار نور نامیده شد، را می‌توان آغازگر جنبش‌های عدالت خواهانه و رهایی بخش ملت‌ها در سراسر جهان به حساب آورد که قدرت و پیروزی اراده‌ی مردم بر وابستگی، زور و استبداد را به رخ کشیده و یادآور وعده و مشیّت الهی در نصر ضعیفان و محرومان و حاکمیت آنها بر جهان دانست.
بی تردید اگر امروز مشاهده می کنیم که در اقصی نقاط جهان ، آزادی خواهان در مقابل استکبار و ایادی آنان قد برافراشته و ندای عدالت خواهی و آزادی‌طلبی سر می‌دهند، اهداف بلندی که در منویات و تدابیر داهیانه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب و رییس جمهور شجاع ایران اسلامی، تجلی یافته است .
بدینوسیله اینجانب آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی؛ این حماسه تاریخی را به رهبر معظم انقلاب، آحاد ملت شریف ایران و مردم ولایتمدار شهرستان خلخال  تبریک و تهنیت عرض نموده؛ عزت و اقتدار و سربلندی ملت و کشور ایران عزیز را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر محمد مهرتک
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال