توقف فعالیت اتوبوس‌های شرکت مسافربری بی‌تا ترابر در مسیر خلخال - تهران

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۳ کد : ۳۶۴۸ اخبار دانشکده
فرماندار خلخال از توقف فعالیت اتوبوس‌های شرکت مسافربری بی‌تا ترابر در مسیر خلخال - تهران در راستای تشدید برخورد با تخلفات بهداشتی کرونا در این شهرستان خبر داد

فریدون بابایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: این شرکت بدلیل عدم توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا و تکرار تخلفات بهداشتی رانندگان اتوبوس‌ها و متصدیان شرکت بمدت یک ماه تعطیل شد و اتوبوس‌های آن حق جابجایی مسافر از مقصد خلخال - تهران و بالعکس را نخواهند داشت.
او همچنین با بیان اینکه دورهمی‌های خانوادگی  موجب سیر صعودی ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در شهرهای خلخال و هشجین شده است، افزود: در شبانه‌روز گذشته ۱۷ بستری جدید به آمار بستری‌های کرونایی این  شهرستان اضافه شده‌است.
بابایی گفت: از اسفندماه سال گذشته تاکنون ۹۶ نفر در این شهرستان به علت ابتلا به ویروس مهلک کرونا جان خود را از دست دادند و برغم تلاش‌های صورت گرفته برای  کاهش آمار ابتلا به کرونا و رسیدن به وضعیت آبی هم‌اکنون وضعیت این شهرستان همچنان زرد است.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش بی‌توجهی به رعایت مورد بهداشتی مقابله با کرونا و عادی‌انگاری مردم وضعیت زرد این شهرستان شکننده است و باید سفرهای غیرضروری از برنامه شهروندان حذف شود و خانواده‌ها تا می‌توانند از دورهمی‌ها و برگزاری مراسم و جشن‌ها وشرکت در مجالس ختم پرهیز نمایند.
او افزود: ثبات وضعیت زرد شهرستان به معنای این  این نیست که گستره بیماری کاهش یافته است، بلکه ادامه این روند نشانگر روند بیماری به ‌صورت پنهان و پراکندگی آن در لایه‌های مختلف جامعه است.
بابایی با قدردانی از عوامل و دست‌اندرکاران اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در این شهرستان اظهارکرد: اجرای این طرح برای فرهنگ‌سازی در جامعه در جهت رعایت مسائل بهداشتی ، بیماریابی و کمک به کار قرنطینه بیماران مشکوک به کرونا تاثیرگذار بوده است.