آگهی استعلام تهیه خودروبرای ستادمرکزی دانشکده علوم پزشکی خلخال

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۸ کد : ۳۶۶۰ اخبار دانشکده

داوطلبان می توانندجهت دریافت اسناد استعلام ازتاریخ 99/12/05لغایت 99/12/11به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد)به نشانی WWW.SETADIRAN.IR مراجعه وپس ازاطلاع کافی وقبول کلیه موارد ،پیشنهاد وپاکت های خود را دروقت اداری تا تاریخ 99/12/11 خود را در سامانه مزبوربارگذاری نمایند.ضمنا"تاریخ جلسه گشایش استعلام ؛ روزسه شنبه مورخه 99/11/12 راس ساعت 10 صبح درخلخال ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی و درمانی خواهد بود همچنین داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشترمی توانند دروقت اداری به واحدامورقراردادهای دانشکده علوم پزشکی خلخال مراجعه ویا با شماره تلفن 32426604-045(واحدنقلیه)تماس حاصل ویا به آدرس اینترنتی:www.khalums.ac.ir  دانشکده علوم پزشکی خلخال مراجعه نمایند .

جهت دانلود متن استعلام کلیک نمائید