راه اندازی نرم افزار مدیریت جامع تردد

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۰ کد : ۳۶۷۱ اخبار دانشکده
با عنایت به نیاز دانشکده به سیستم تردد جامع و همچنین حق همکاران مبنی بر دانستن اطلاعات تردد خود و در نهایت ادامه دانشکده الکترونیک و حذف کاغذ بر آن شدیم نرم افزار کاملی در این خصوص خریداری و در دسترس همکاران عزیز قرار دهیم .

از تاریخ 1400/01/01 سامانه جدید تردد(حضور و غیاب) رسماً به کار گیری می شود  و از تاریخ مذکور  از برگه های کاغذی مرخصی ساعتی ، روزانه و ماموریت ساعتی ، روزانه استفاده نخواهد شد. همچنین با توجه به امکانات کاملی که این سامانه ازجمله گزارش گیری در خصوص وضعیت تردد ، مانده مرخصی ، غیبت و .. که در اختیار کاربر قرار می دهد مسئولیت هرگونه غیبت و تردد ناقص و کسر کار و سایر موارد بر عهده خود کارمند می باشد.
ضمنا آموزش نحوه استفاده از این سامانه  در ذیل بارگزاری شده است و همچنین این سامانه در قسمت آموزش ضمن خدمت سایت دانشکده در دسترسی همکاران قرار گرفته است.

برای دانلود فایل آموزشی سیستم تردد کلیک شود.