برگزاری سومین مجمع خیرین سلامت شهرستان خلخال

۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۳ کد : ۳۶۷۳ اخبار دانشکده
سومین جلسه مجمع خیرین سلامت شهرستان خلخال با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده، خیرین حوزه سلامت شهرستان خلخال و دیگر اعضای ستادی در تاریخ بیست و هشتم اسفند ماه سال ۹۹ در سالن اجتماعات ستاد دانشکده برگزار شد.
برگزاری سومین مجمع خیرین سلامت شهرستان خلخال

مجمع خیرین سلامت شهرستان هر ساله با حضور مدیران ارشد ادارات، مسئولین دانشکده و خیرین سلامت در سه ماه چهارم سال جهت تجلیل و قدردانی از خیرین برگزار می گردد.
در این مجمع از خانواده های اهدا کننده گان عضو، تجهیزات پزشکی و همچنین عزیزانی که به هر نوعی در جذب خیرین حوزه سلامت مشارکت می نمایند تجلیل به عمل می آید
دکتر محمد مهرتک رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرار رسیدن نوروز باستانی سال 1400 از خیرین حوزه سلامت تشکر و قدردانی نموده و بیان کرد شایسته است بخش اعظم انور خیریه معطوف شود به حوزه سلامت وی ادامه داد  خیرین شهرستان خلخال به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.
لازم به ذکر است در سال 1399 بنا به وجود بیماری کرونا فقط از  تعداد کمی از اهدا کننده گان تجهیزات پزشکی و خانواده اهدا کننده گان عضو و عزیزانی که در این حوزه پیش قدم شده اند با اهدای لوح و هدیه ای  تجلیل به عمل آمد.