شروع فاز دوم واکسیناسیون کرونا در شهرستان خلخال

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۶۹۹ اخبار دانشکده
هم زمان با هفته سلامت واکسیناسیون فاز دوم گروه های هدف طبق سند ملی واکسیناسیون هم زمان با سراسر کشور در تاریخ هشتم اردیبهشت ماه سال جاری در شهرستان خلخال آغاز شد.
شروع فاز دوم واکسیناسیون کرونا در شهرستان خلخال

به گزارش روابط عمومی دانشکده  : در فاز یک بیش از یک هزار نفر از گروهای هدف از جمله کادر بهداشت و درمان در بخش های دولتی و خصوصی، اعضای نظام پزشکی، جانبازان شیمیایی و جانبازان بالای 50 درصد، پاکبانان شهرداری، دانشجویان کارآموز  در عرصه و بیماران  سرطانی بر علیه این بیماری واکسینه شدند.
.
گفتنی است طبق برنامه ریزی به عمل آمده از سوی کمیته کشوری واکسیناسیون کرونا نزدیک به 8 میلیون نفر در فاز دوم بر علیه بیماری کرونا واکسینه می شوند