پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی ماما

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۱ کد : ۳۷۰۳ اخبار دانشکده
ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال با صدور پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت ماه، «روز جهانی ماما» را به جامعه مامایی دانشکده تبریک گفت.

روز جهانی ماما فرصتی است تا قدردان کسانی باشیم که جایگاه بس رفیعی در نظام سلامت کشور دارند، آنان هستند که با زحمات و تلاش های خود به روشن و گرم شدن چراغ و نهاد خانواده ها کمک کرده و از اولین لحظات تولد، خدمات سلامت را به هر فردی ارائه می دهند.
موفقیت های دانشکده علوم پزشکی خلخال در زمینه کاهش آمارهای مرگ و میر مادران باردار، نوزادان، کودکان و میزان سزارین و نیز ترویج زایمان طبیعی بیانگر کیفیت و کمیت خدمات این قشر مهر آفرین است.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما به جامعه مامایی دانشکده علوم پزشکی خلخال ، سلامتی، عاقبت به خیری و توفیقات روز افزون را برای همگان از خداوند متعال مسئلت می نمایم

دکتر محمد مهرتک
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال