متن پیام ریاست دانشکده به مناسبت روز قدس

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۱ کد : ۳۷۰۵ اخبار دانشکده

بسم الله الرحمن الرحیم
روز جهانی قدس یکی از مهم ترین و ماندگارترین یادگاران بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و فرصت مقدسی برای مسلمانان جهان است که در صفوف به هم پیوسته، به بهانه ی حمایت از مردم مظلوم فلسطین کنار هم قرار بگیرند و ندای آزادگی و مرگ بر استکبار سر دهند.
اگرچه در آخرین جمعه ماه رمضان امسال، به دلیل مشکلات ناشی از اپیدمی کرونا امکان برگزاری راهپیمایی وجود ندارد، اما بی شک قلب تپنده یکایک مسلمانان جهان، در حمایت از قدس شریف و ملت مظلوم و مقاوم فلسطین یکصدا فریاد حمایت سر می دهند

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و گرامیداشت این روز تاریخی با اقتدا به رهنمودهای امام امت (ره)، حمایت از شجاعت و مقاومت ملت مظلوم فلسطین را بر خود واجب دانسته و باری دیگر از این تریبون مجازی با صدای بلند اعلام می کند.

امیدواریم دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی خلخال نیز، همچون سال های گذشته همبستگی خود با ملت مظلوم فلسطین و آرمان آزادی قدس شریف را از طریق رسانه های گروهی و وسایل ارتباط جمعی به گوش جهانیان برسانند تا این پیام جاودانه بماند که مبارزه با صهیونیسم تا تحقق وعده ی فلسطین آزاد ادامه خواهد داشت.

انشاالله به زودی شاهد سرفرازی این حماسه ی ماندگار، در سایه ی تشکیل دولت کریمه ی امام عصر (عج) باشیم.

دکتر محمد مهرتک
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال