اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۶ کد : ۳۷۰۷ اخبار دانشکده
اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی آزمون استخدام پیمانی مورخه ۲۴/۱۱/۹۹ سازمان سنجش و آموزش کشور

به اطلاع کلیه داوطلبان قبول شده در مرحله اول  آزمون استخدام پیمانی  مورخه 99/11/24سازمان سنجش و آموزش کشور  در رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی می رساند آزمون عملی  در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخه 1400/2/27و 1400/2/28رأس ساعت  8 صبح در محل سالن ورزشی پیامبر اعظم (ص)به نشانی : اردبیل - خیابان دانشگاه -  مجتمع دانشگاهی شهید سلیمانی-  سالن پیامبر اعظم (ص) طبق جدول زمانبندی ذیل برگزار خواهد شد.

*مقتضی است پذیرفته شدگان اعلامی رأس ساعت مقرر با در دست داشتن کارت ملی به همراه  لباس و کفش ورزشی مناسب در محل آزمون مذکور حضور بهم رسانند.

* عدم مراجعه در تاریخ و زمان مقرر  به منزله انصراف پذیرفته شده محسوب میگردد.

*داوطلبان می بایست حداقل نیم ساعت قبل از شروع فرایند آزمون در محل برگزاری آزمون  حضور یابند.

رشته شغلی

مورخه

شروع آزمون

کاردان فوریت های پزشکی

1400/2/27

8 صبح

کارشناس فوریت های پزشکی

1400/2/28

8 صبح

زینب ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۸
سلام ، وقتتون بخیر . بقیه رشته مشخص نشده زمان مصاحبه شون ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰

سلام فعلا اعلام نشده ولی به زودی مشخص میشه مداوم سایت دانشکده چک شود.

رضا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۱
سلام خسته نباشید مصاحبه سایر رشته ها مشخص نیست کی برگزار میشه؟
پاسخ مدیر سایت ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۸:۵۴

سلام فعلا مشخص نیست؟ یعنی دست دانشکده نیست باید از تهران به دانشکده اعلام بشه؟؟؟